A Rockstar hamarosan leleplezi az Agentet?

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 26.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar fekete báránya kétségkívül az Agent. A kémkedős játékról legutoljára 2007 júliusában hallottunk konkrétumokat, akkor az alkotást PS3-ra jelentették be. Most a Take-Two megújította a játék védjegyét.

Legutóbb tavaly júliusban hosszabbította meg az Agent védjegyét a Take-Two, idén májusban pedig ugyanígy tett a kiadó, ami annyit jelent, hogy a játék valószínűleg továbbra is készül. A Rockstar a honlapján még mindig listázza a játékot egy sokat mondó "hamarosan" jelölés mellett, ami kikezdhetetlen kapaszkodó a játékosok számára.

Az Agent még egy PS2-es és xboxos prototípusként kezdte a pályafutását 2003-ban, a Rockstar San Diego dolgozott rajta, majd később a fejlesztők bejelentették, hogy a játék kizárólag PS3-ra jelenik meg. Azóta semmi hír felőle a szokásos védjegymegújításokon kívül.

A játékban egy paranoid utazást tehetünk a kémelhárítás világába, kémkedés és politikai gyilkosságok várnak az 1970-es években, a hidegháború idején.

A Take-Two legutóbbi pénzügyi jelentésében kitért arra, hogy a Rockstar 2015-ben egy jelenlegi generációs játékkal jelentkezik - lehet, hogy az Agent időközben PS4-re költözött?

Az idei E3-on már okosabbak leszünk.

11.
11.
kristof97
#7: Pedig, ha PS3 exclusive-nek volt meghirdetve, akkor minden esély meg van rá, hogy az legyen.
10.
10.
Bagwell
#9: Király :D akkor reménykedem, hogy tényleg bejelentik már, 2011-ben egy gta-s csávóval beszéltük, hogy tuti 2012-ben bejelentik és még ebben az évben meg is jelenik, kicsit benéztük :D
9.
9.
rayden02
#2: Nyugi, ezúttal már kint lesznek, ezt a a legutóbbi Take2 konferencián meg lett erősítve,valamit be fognak jelenteni!
8.
8.
lolman598
Íme,az új Duke Nukem:Forever
7.
7.
kopic
Csak ne legyen PS exkluzív !!!:/
6.
6.
Yanez
#4: Nyugi, lehet, hogy ezt is elhúzzák és majd PS5-re jelentik be.
4.
4.
KeXxX
Nem tudom, hogy milyen lett volna vagy lesz, de jobban örülnék ha PS3-ra jönne, ha már arra volt beígérve. Mert PS4-em nem biztos, hogy idén lesz.
3.
3.
kristof97
#1: Ha 2003ban jelentették be, akkor már túlnőtt. xD
2.
2.
Bagwell
Már ha kinn lesz a Rockstar az E3-mon...
1.
1.
simon 555
Ez már kezd túllőni a The Last Guardianon :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...