Kulisszák mögött a The Order: 1886

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 27.
  • Videó
Link másolása
London, az ipari forradalom idején, félvér rémségek harcolnak a Rend lovagjaival, gyárkémények fojtogató füstje telepszik a macskaköves utcákra. Ezt kínálja a The Order: 1886, melyről most a fejlesztők mesélnek.

Vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a Ready at Dawn, amelyből kiderül, hogy a történelem és a mitológia miként keveredik egymással az új játékában. A lovagok a Blackwater nevű anyagra támaszkodnak, a szer gyógyítja a harcban szerzett sérüléseket. A The Order: 1886 meglehetősen egyedi atmoszférával rendelkezik, a PS4-exluzív címek egyik legjobban várt darabja.

Íme, a hivatalos dobozkép:

A délelőtti szóbeszédek beigazolódtak, a Sony megerősítette, hogy a játék 2015 elején landol a boltok polcain.

8.
8.
kay_ps4
#7: igen, de sokan megvették ,akik szopnak mert semmi egyedi nincs..
7.
7.
Ragnarox007
Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de nekem például az a bizonyos "Blackwater" anyag már gyanús :D Leginkább arra gondolok, hogy a játék vége felé kiderülne, hogy mégsem olyan hatásos szer, ami hosszútávon inkább árt, mint használ... És szerintem ebből elég jó csavart lehetne kihozni a történetből, főleg ha komolyabb problémák is lennének belőle :D Amúgy tudom sokan nem örülnek a csúsztatásnak ( meg is tudom érteni), de én például kimondottan örülök neki, mert ezzel ismét halogathatom a PS4 vásárlást :)
6.
6.
Cristiano
5.
5.
kopic
Faszán néz ki a borító.
4.
4.
kay_ps4
legalább javítanak rajta ... de én már nagyon vártam :(
3.
3.
KeXxX
Tetszik a borító, de ezt a kék tokot még szokni kell :D
2.
2.
NathanDrake
Nagyszerű ennél jobb hírt nem is olvashattam volna :/
Pedig ezt a játékot vártam a legjobban. Így hát marad nekem az Evil Within meg a Batman és remélem hogy az nem fog késni
1.
1.
DeathStroke_Misi
A legjobban vart game nalam.Kar hogy csuszik a megjelenes,de sebaj jon az ev vegen egy par hasonloan vart game.Pl.:Projct Car,Driveclub.:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...