Gameplay traileren a Rise of Incarnates

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 29.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco továbbra is kitart a free-to-play modell mellett, olyannyira, hogy a Tekken alkotói rakják össze a PC-re érkező, Rise of Incarnates című posztapokaliptikus bunyós címet. A játék a 2v2-es küzdelmekre fókuszál.

Áprilisban jelentették be a Rise of Incarnatest, amely egy vérbeli bunyós játék lesz posztapokaliptikus környezetben. Ahelyett, hogy oldalnézetből irányítanánk a harcosokat, teljesen 3D-s környezetnek örülhetünk, a közelharc mellett pedig távolsági fegyvereket is bevethetünk.

A Rise of Incarnates egy olyan világban játszódik, ahol a becsapódó meteorok miatt a Föld bolygó kietlenné és lakhatatlanná vált, a hideg az úr mindenütt. Csak a szuperképességekkel megáldott hősök maradnak talpon - megkezdődik a csata a teljes megsemmisülés ellen. A főgenya esetünkben egy rejtélyes figura, Sovereign lesz.

A játék még idén megjelenik PC-re. Íme, az új előzetes:

1.
1.
SSJ Gábriel
Nem azért, de minimális animeismerettel is, engem ez a játék az Accel World-re emlékeztet. Ami szorosan a kedvenc animém után jön a rangsorban. Szóval ezt tuti ki fogom próbálni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...