Rise of Incarnates PC

A Namco Bandai free-to-play bunyós címe posztapokaliptikus környezetben.

Máris bezár a Rise of Incarnates

A Bandai Namco sajnálattal adta tudtunkra, hogy a nyáron megjelent free-to-play bunyós címük decemberben végleg bezárja a kapuit. Nem vagyunk meglepve: a Rise of Incarnates nem kapott valami fényes kritikákat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szomorú hírrel szolgálhatunk, a héten hivatalosan is kezdetét vette a nyári uborkaszezon. Lesznek ugyan játékmegjelenések a következő hetekben, de sok jóra ne számítsatok!

Béta fázisban a Rise of Incarnates

A démonok és istenek erejével összecsapó harcosokat irányító japán verekedős játék mostantól egészen augusztus 17-ig kipróbálható a Steamen. A bétatesztben bárki részt vehet, akinek a vasa alkalmas a cím futtatására.

E3 2014: Rise of Incarnates vérontás

A Bandai Namco nem hagyja cserben a PC-seket sem, egy innovatív verekedős cím lesz a Rise of Incarnates, amely free-to-play modellben lát napvilágot. Felejtsd el a műfajra jellemző 2D-s pályákat, a határok elmosódnak.

Gameplay traileren a Rise of Incarnates

A Bandai Namco továbbra is kitart a free-to-play modell mellett, olyannyira, hogy a Tekken alkotói rakják össze a PC-re érkező, Rise of Incarnates című posztapokaliptikus bunyós címet. A játék a 2v2-es küzdelmekre fókuszál.

Rise of Incarnates bejelentés

A Namco Bandai rágyúr a free-to-play anyagokra, a Rise of Incarnates egy vérbeli bunyós játék lesz posztapokaliptikus környezetben, ám oldalnézetes játékmenet helyett itt az egész pályát kihasználhatjuk.