Sniper Elite 3 - killcames lövések a vacsora mellé

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 31.
  • Videó
Link másolása
Minden vágyad az, hogy szerencsétlen német katonák különösen véres haláltusáját nézd végig hatáskeltő kameraállásokból? Akkor jól figyelj, mert a Sniper Elite 3 következő videója pont erről szól.

A VG247 jóvoltából újra mozog a Sniper Elite 3, az új videó rendkívül gyomorforgató pillanatokkal kecsegtet, hiszen a killcam-funkciót csodálhatjuk meg benne. Az X-Ray áldásos hatása, hogy premier plánból láthatjuk roncsolódni a katonák belső szöveteit és csontjait.

Nincs itt semmi öncélúság, kérem, ez csupán egy roppant látványos fícsör. A játék június 27-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

19.
19.
kisbiflos
#17: A gellert kapó golyó tényleg nem szikrázik, legalábbis nem annyira, hogy a szikrát látni lehessen. Gondolom mert az ólom túl képlékeny. :D Saját szememel is láttam és a Mythbusters-ben is próbálták.
12.
12.
kisbiflos
Szép, csak picit druva, hogy azok a szilánkok tényleg a karakterrel együtt mozognak. Meg a vér mennyisége is nagyon el van túlozva. Ha megnéztek ( és a developerok is megnéztek volna) egy pár videót ahol igazi emberek/állatok kapnak lövést, akkor látni lehet, hogy vér alig fröccsen ki, főleg ott ahol a ruhát találják el. Hogy a lövés után 2-5 másodpercel mi történik az már más, na akkor folyik literszámra a vér.
10.
10.
Giggsy
#8: Épp ezt mondtam én is. A vér szintén a testtel együtt mozog. Egyszerűen szánalmas.
9.
9.
B-Shaggy
#8: 1:34-nél, jézus, tényleg nagyon durva :D. Mintha mágnesként megpróbálná visszavonzani a kis darabokat :D
8.
8.
koltaia30
Nagyon realisztikus és kidolgozott meg minden, de amikor x mp-nél fejbe találták akkor a feje elötti csont darabok úgy mozogtak ahogy a fejét fordította, ami elégé kiábrándító.
7.
7.
Gamer70
#1: Cristiano óriási figura,mindenhez hozzá tud szólni,1 szóval univerzális!
6.
6.
medson
Szerintem az a baj hogy az egyetlen előnye ennek a játéknak ez az xray cam, mert amúgy ez is csak egy tucat játéknak hatna, a gond hogy egy idő után ellaposodik, v2 ben még az elején énis élveztem de amikor már 200 adjára látom hogyan megy át a golyó a koponyáján vagy a tökein már semmi élvezet.
5.
5.
Dercsi
#4: :D Tudsz te ha akarsz...

Egyébként pedig szerintem nagyon jó kis gém lesz ez, csak ne 3-4 órás legyen, minden más tetszik!
4.
4.
Cristiano
#1: az hogy hülye vagy :)
3.
3.
biohazard rex
kérek vissza 2:24 másodpercet az életemből
2.
2.
Giggsy
Csak szerintem durva az, hogy a találatok naturista ábrázolásával akarnak kitűnni, közben meg annyira sem voltak képesek, hogy a kifröccsenő vér és a szilánkok ne az alakokhoz hozzáragadva mozogjanak?
1.
1.
belaman
christiano egymondatos hozzászólását szeretném hallani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...