E3 2014: Úton a Halo: The Master Chief Collection

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a Halo ötödik része nem jelenik meg idén (mint tudjuk), a pletykáknak megfelelően azért kapunk új tartalmat Halo-témában: érkezik a Halo: The Master Chief Collection a sorozat első négy részével!

A 60 dolláros csomagban benne lesz a Halo első része, a Halo 2, a Halo 3 és a Halo 4, és az ígéretek szerint a csomagban minden játékmód, multiplayer pálya (ezekből több mint 100 lesz!) és környezeti elem úgy köszön vissza, ahogy eredetileg megjelentek. A látvány nyilván fel lesz javítva: az összes játék 1080p-ben fut, és 60 fps-t produkál. Összesen 4 ezer gamerscore-t szedhetünk ki belőle.

A 343 Industries a Certain Affinity és a Saber Interactive társaságában fejleszti a játékot, a céljuk, hogy a játékosok (legyenek azok rajongók vagy újoncok) minden tartalomhoz hozzáférjenek már a kezdetektől fogva. Úgy ugrálhatnak a játékmódok között ahogy tetszik, sőt "küldetés-setlisteket" is összerakhatnak különböző feltételek alapján: valamelyik például tartalmazhatja az összes warthogos pályát, míg egy másik a nagyobb csatákra koncentrálhat.

A csomag főszereplője természetesen az idén 10 éves Halo 2 lesz, ami a Halo felújított változatához hasonlóan Anniversary kiadásban érkezik - itt is úgy váltogathatunk majd az új és a régi grafika között, mint az első résznél. A játék CG-jeleneteit is felturbózzák majd egy picit, és ha minden igaz, egy új epilógust és prológust is kapunk, ami a Halo 5 felvezetéseként szolgál.

A Halo: The Master Chief Collection tulajdonosai a Halo 5 decemberben induló bétatesztjéhez is hozzáférhetnek, ezen felül megkapják a Halo: Nightfall című digitális sorozatot, aminek a producere Ridley Scott. A sokat pletykált, Sergio Mimica-Gezzen által rendezett a műsor története hivatott egyébként összekötni az első négy Halo és a Halo 5 történetét, és független a Spielberg-féle sorozattól, ami jövőre jön.

A Halo: The Master Chief Collection november 11-én jelenik meg.

8.
8.
supair
#7: Ez már nem csak egy játék.
De valahol igazad van.
Többet kéne nyújtania a gémpléjnek ezen a téren.
7.
7.
Chrysh
#6: Lehet az én bajom, de szerintem egy játék ne viselkedjen szelektíven, azaz vezesse be azt is a történetbe kellően, aki nem feltétlen ássa fel az összes könyvet azért, hogy jobban megértse a sztorit. Ezt afféle "diszkriminációnak" tekintem
6.
6.
supair
#5: Olvass el legalább egy könyvet.
Utána ítélkezz.
Persze ez nehéz.......
5.
5.
Chrysh
#1: Most az E3 hírek alatt dőzsölhetsz, hogy épp mibe pofátlankodsz bele.

Am az azért elég röhögős volt, amikor a csávókat elkezdi a színpadon, hogy Master Chiefnek, milyen mély személyisége van, na persze :D
3.
3.
kopic
Tudtam, hogy nem fog jönni 360-ra.:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...