E3 2014: Újabb sztárigazolás az Oculusnál

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 11.
  • Homo Nobilis
A Naughty Dog társalapítója és a THQ egykori elnöke, Jason Rubin is csatlakozott az Oculus csapatához, ő fogja majd össze a VR-szemüveget gyártó cég játékfejlesztő csapatait.

Mint minden platform esetében, az Oculus Riftnél is elengedhetetlen lesz, hogy készüljön rá first-party tartalom, sőt egy olyan friss és kockázatos terepen, mint a VR-szemüvegeké, ez még inkább elengedhetetlen.

Aligha meglepő, hogy az Oculus kőkemény házon belüli játékfejlesztésbe kezdett, Seattle-ben, San Franciscóban, Menlo Parkban, Dallasban és Irvine-ban is vannak fejlesztőcsapatai.


Ezeket fogja majd össze Jason Rubin, a cég legújabb sztárigazolása - az úriember csatlakozását az E3-on jelentették be. Rubin, aki a Naughty Dog társalapítója volt 1985-ben, a THQ elnökeként is tevékenykedett, kilenc hónapja volt arra, hogy feltámassza a kiadót, mielőtt az végleg beleállt volna a földbe.

Az Oculus-meló kapcsán nagyon lelkes, elmondása szerint kevés olyan dolgot látott életében, amiről az első pillanattól kezdve tudta, hogy mindent megváltoztathat: "Az Oculus lenyűgöző technológiája egy portált jelent egy olyan hihetetlen világba, ami a lányomnak egyszer természetes lesz. Attól a pillanattól kezdve, hogy először kipróbáltam, segíteni akartam ennek a jövőnek a megformálásában."

2.
higgadt
Szét hypeolják, biztosan egy egész más élmény, de vajon szükségünk van-e arra, hogy játék közben teljesen kizárjuk a külvilágot?
Már előre látom az első cikkeket, "Épp a thieffel játszott amikor egy besurranó tolvaj kipakolta az egész házat"
1.
Döglött Róka
Jó dolog ez a vr szemüveg, de eléggé rétegigény. Nem hiszem, hogy széles körben el fog terjedni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...