E3 2014: Bemutatkozik a The Assembly

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár nem kötelező hozzá VR-szemüveg, a The Assembly-t mégis ezekre a kütyükre tervezte a 28 fős nDreams csapata. Egy titkos, föld alatti laboratóriumot kell majd felfedeznünk a játékban.

A The Assembly egy PC-re és PS4-re készülő, belső nézetű kalandjáték, ami alapvetően a fejtörőkre és a felfedezés - itt cseppet sem feszültségmentes - élményére épít. A The Assembly-t az Oculus Riftre és a Project Morpheusra tervezték, ugyanakkor VR-szemüveg nélkül is tolhatjuk majd a játékot.

A játékos egy titkos laboratóriumban találja majd magát, itt kell rájönnie arra, hogy min kísérleteznek a The Assembly nevű szervezet tudósai. Lassacskán fejtjük meg, hogy a csoport mindent a tudomány alá vet: nem fontosak a törvények, nem érdekli őket az erkölcs vagy bármi más, ami meggátolhatja őket abban, hogy felfedezzék "az igazságot arról a világról, amiben élünk".

Nem nehéz kitalálni, ahogy haladunk előre, egyre szörnyebb titkokat tudunk meg, félni kezdjük a titkos gárdát, és egyre nő majd a feszültség. Sokszor kényszerülünk morális döntésekre mi is, minden egyes cselekedetünket alaposan meg kell fontolnunk.

A The Assembly a Rifttel és a Morpheusszal együtt érkezik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...