The Assembly PC, PS4

Izgalmas kalandjáték, ami VR-szemüvegeket is támogat.
Típus: Kalandjáték

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Eddig volt idő pihenésre, a héten elkezdenek potyogni a játékmegjelenések. Kapásból egy PS4-exkluzívval indítjuk a hetet, de a Nintendo 3DS-tulajoknak is jut egy kis nyalánkság a következő napokra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

Launch traileren a The Assembly

Mától érhető el PC-re a brit nDreams kalandjátéka, a The Assembly, melyet akár HTC Vive-val vagy akár Oculus Rifttel is játszhatunk. A megjelenés alkalmából befutott a launch trailer is.

Nyáron érkezik a VR-ra kihegyezett The Assembly

Legutóbb a 2014-es E3-on hallottunk utoljára a brit nDreams VR-játékáról. A The Assemblyben egy titkos laboratóriumot járhatunk be a nevadai sivatag mélyén, ahol titkos kísérletek folynak. Nyáron már játszhatunk is vele.

E3 2014: Bemutatkozik a The Assembly

Bár nem kötelező hozzá VR-szemüveg, a The Assembly-t mégis ezekre a kütyükre tervezte a 28 fős nDreams csapata. Egy titkos, föld alatti laboratóriumot kell majd felfedeznünk a játékban.