E3 2014: Három év múlva jöhet az Injustice 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 12.
  • Hír
Link másolása
Az már biztos, hogy a Mortal Kombat-láz után a NetherRealm visszatér a Injustice: Gods Among Ushoz, ám a stúdió fejese, Ed Boon szerint a folytatás csak 2017 körül kerülhet a boltokba. Szóval, türelem.

Hector Sanchez, az első Injustice producere korábban megerősítette, hogy a csapat mindenképp szeretne folytatást készíteni a DC-szuperhősöket felvonultató bunyós címhez, ám az E3-ig nem hallottunk semmilyen konkrétumot.

A játék rendezője, Ed Boon a GamerFitnationnek elmondta, hogy az Injustice: Gods Among Us 2 csak akkor jelenhet meg, ha az azonos címen futó képregénysorozat befejeződik. Mivel az Injustice: Gods Among Us-füzetek öt évig futnak és most járunk a második esztendőben, könnyű kiszámolni, hogy három év múlva jöhet az Injustice 2, amely a képregények sztoriját folytatja.

Magyarán 2017 körül csaphatnak össze ismét a kedvenc szuperhőseink.

11.
11.
SLi
#2: már hogy jönne jövőre az Igazság Ligája ha a felvezetője a Batman v Superman: Dawn of Justice 2016-ban jön?
8.
8.
strike19
#5: Nekem se jött be.Hiába van meg az Ultimate kiadás.
7.
7.
Nicodemus
Remek jatek volt az elso resz, mufajan bellul innovativ jatekmenettel operalt, es nagyszeru tortenete volt. Bizonyos aspektusbol a legjobb verekedos jatek jelenleg a piacon.
5.
5.
dcba
Ha olyan lesz mint az elso, akkor kosz nem kell.
2.
2.
strike19
#1: Igen.De a Neather Realm sponzora WB.Neki pedig a Injustice fontosabb.Jövőre úgy is jön az Igazság Ligája.Nagy nehezen csak összeszedik.
1.
1.
roli33
Shaolin Monks 2-t inkább!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...