Blogajánló: Kezdődik a nyár hátralevő része

  • Írta: Arell
  • 2014. június 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Lecsengett az E3 és átjátszottuk az év legrövidebb éjszakáját is. Dúl a nyár, az aszfalt felett nappal remegve táncol a forró levegő, zajlik a foci-VB és porzik a vese. Mi kockák pedig csak ülünk itt, és egymás írásait olvassuk.

Tikkadt június közepi hétvégénk üzemzárása után sokunknak beindult az újabb munkahét. Más szerencsések viszont valamely népszerű fürdő partján olvasgatják blogajánlónkat: legyen az a kaliforniai óceánpart vagy a kád széle a hetedik emeleten, mi nem ítélkezünk választásotokon, csupán jó szórakozást kívánunk!

Az est eheti házigazdájaként ezennel ünnepélyesen megnyitom a 25. heti blogajánlót, és üdvözlök mindenkit! Vegyétek kezetekbe a habzó, pincehideg üdítőtöket, és könnyed nyáresti vacsorátokat, majd dőljetek hátra, és adjátok át magatokat a Gamekapocs bloggerközösségének válogatott munkáinak.

  • Gyászjelentés - A háború borzalmas dolog, és mint más művészeti formákban, a videojátékok készítésén is érezteti a hatását. Gyakran témaként láthatjuk viszont a fegyveres konfliktusok kibontakozását a virtuális világban, előfordul viszont, hogy azok magát a játék kiadását akadályozzák meg. Erről olvashatunk kredencferenc tollából.
  • Enemy Front betekintés - Az Enemy Front fejlesztői nem szórakoztak. Mikor már azt gondoltuk volna, hogy leáldozóban van a náciritkító játékok kora, besurrantak és csináltak nekünk egy igazán klassz, második világháborús címet. Raiden_Games odaadással megkomponált blogbejegyzése pedig teljes értékű villámtesztként ismerteti velünk mindezt.
  • Életem zenéi: a ROCK, és a METAL - Az alkoholgőzös éjszakák lázadó, világfájdalommal átitatott kamaszkorát felelevenítő FrankBlack linkekkel és képekkel gazdagon ellátott írásában ismerteti velünk a huszadik század végi kemény zenék legjobbjait, mely sokunkból kihozta az állatot, ilyen-olyan formában.
  • Vasárnapi blog 57 - Nos, Yanez sem a homokszemeket számolja a sivatagban mikor van egy kis szabadideje, ebben már biztos vagyok. A híres játékhősöket felvonultató kaland utolsó részében - melyben a blog írója egyben a főhős is - a hazajutás és egy újabb női mellékszereplő melleinek megtapogatása a tét.


Mit szólnátok, ha csinálnánk egy csavart a jövő heti munkátokban? Ha épp úgy érzitek, hogy téma híján pang a kreativitás, de szeretnétek írni valamit, tegyetek egy próbát a fan fiction (rajongói fikció) világában! Osszatok meg velünk egy (saját) rövid történetet a legkedvesebb játékos karakteretekkel, a legjobbak pedig garantált helyet kapnak majd a blogajánló következő epizódjában! Addig is, a GK legyen veletek!

17.
17.
ViktorG
#16: Értem, minden világos :)

G
16.
16.
Arell
#14: ViktorG, nem csak fan fiction lesz, de lesz az is. Nyugodtan írjál bármiről, de témától függetlenül soha nincs rá garancia, hogy mindenki írása bekerül.
15.
15.
Dom Q
Tök jó lett ez a blogajánló. Lehet hogy belevágok egy új blogba, egy jó kis sztorival.
14.
14.
ViktorG
Akkor majd a jövőhéten találkozunk, engem hidegen hagynak az ilyen fajta irományok. Illetve a következő tesztet is csúsztatom emiatt, mivel gondolom a jövőheti ajánló csak ilyen irományokból fog állni. Na pá

G
13.
13.
kredencferenc
Őszintén szólva meglepődtem, hogy bekerültem. Mindenesetre köszönöm és gratulálok mindenki másnak aki fáradtságot nem kímélve ír akár itt szerepel a listán akár nem.
12.
12.
Yanez
#4: Ezekszerint én már letudtam ezt az ötletet. Mégegyet nem írok. :) Am grat nektek, jól csináljátok az ajánlót!
11.
11.
Norbiii
Egyetértek giga321-el, hogy Scoo méltó utódokat talált! És Rangerfox-al is egyet kell értsek, mert Arell hozzáállása nekem is szimpatikus, emberséges!
10.
10.
RangerFox
Arell, bírom a csőröd, jövőhétre én is összedobok valamit.
9.
9.
giga321
Le vagyok nyűgözve. Nagyon jó lett az ajánló. Így tovább. Scoo méltó utódjai.
8.
8.
Scoo
Azt nem akartam elárulni, hogy ketten is lesznek. Szerintem jobb is így, hogy nem egy ember viszi.
7.
7.
Arell
#5: Köszönjük FrankBlack! Iparkodunk :D
6.
6.
Norbiii
#4: Köszönöm a választ, kedvet kaptam hozzá, egyik kedvenc karakteremtől fogok írni. :)
5.
5.
FrankBlack
Úgy látom Scoo valóban olyanoknak adta át a stafétát, akiknek már a nevük is garancia arra, hogy folytatják az általa magasra tett minőséget :) "Barackostej" múlt heti ajánlója, és ez az ajánló pedig újabb bizonyítékai ennek (szerintem :)

ui: az pedig külön öröm nekem, hogy a blogom bekerült az ajánlóba :)
4.
4.
Arell
#3: Inkább kitalált sztorira mint egy részletre gondolok egy, vagy több karakterrel bármilyen játékból. Egy nem létező side quest, egy alternatív történet, de lehet akár keresztezése két fiktív univerzumnak is. Például Shepard parancsnok rátalál Coruscant romjaira. Rád van bízva a választás és a történet is.
3.
3.
Norbiii
Grat nektek!

Ötlet:

Itt kitalált sztorira gondoltok, vagy valós videojátékos élményekről van szó?
2.
2.
Yanez
Grat mindenkinek! Jol hangzik az otlet, meglatjuk mi sul ki belole!
1.
1.
X-Master
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...