Napi WTF: II. Erzsébet a Vastrón mellett

  • Írta: Arell
  • 2014. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A Földön a XXI. században már kevés aktív monarchia működik, II. Erzsébet brit királynő pedig egyike a leghíresebb uralkodóknak a világon, aki - úgy tűnik - ugyancsak Trónok Harca-rajongó. Szerintetek mit forgathat a fejében?

II. Erzsébet királynő tegnap ellátogatott a Trónok Harca forgatásának belfasti helyszínére, ahol élőben is megtekinthette a híres Vastrónt. A stábbal történt pacsizás után még egy mini változatot is kapott a relikviából.

Azért ez a találkozó izgalmas lehetett mindkét félnek. Kár, hogy Őfelsége nem ült rá a trónra, de ennek nyilván politikai okai is vannak. Képzeljük csak el, milyen hírek röppennének fel róla, ha megtette volna!

25.
25.
névtelenség
Most, hogy sikerült kb. 6-7 oldalon is belefutnom a hírbe; sajnálattal kell jelentem, hogy egyedül csak a GK olvasói voltak olyan retardáltak, hogy problémázzanak rajta.

Szép volt srácok! Bravo!

Ne hogy jó legyen! Csak így tovább!
24.
24.
Formula1fanatic
#23: Öreglány olyan mintha hazaérkezett volna:D
23.
23.
Formula1fanatic
#22: Neked ezek szerint nem adja be. Már az önmagában iróniával bír, hogy meglátogatta a helyszínt. Persze csak azoknak akiknek sikerül meglátni a párhuzamot királyvár és az angol uralkodóház módszerei között.
22.
22.
Tyranio
#18 A hangsúly a feltételes módon van.
Azért, mert voltak intrikák a múltban minden korona (vagy pusztán a hatalom) körül, még nem teszi ironikussá ezt a videót. Egy kövület egy percig, szótlanul körülnéz egy teremben. Ha a jobbik vagy bármelyik szélsőjobbos párt tenne egy sétát a terror házában, az még nem válna gunyorossá.

Ha felült volna a vastrónra vagy egyáltalán hozzányúlt volna a díszletekhez, akkor még csak-csak, de így az egész annyira érdektelen és felesleges mint erről vitatkozni. Habár már azon is csodálkozok, hogy az egész életen át tartó semmittevés ilyen jól konzerválta és nem a saját kerekes vastrónján gurigatják.
21.
21.
Tyranio
#20 A második az 11 sara. Az idézőjel nem poénból van ott.
20.
20.
névtelenség
#16: "Férgeken és nemeseken kívül senkit sem degradáltam le."

"de úgy fest csak a "kreténeket" nem izgatja"

lol
19.
19.
névtelenség
#13: Nézz szét kicsit, miért is kínos 9gag-re járni.
18.
18.
Formula1fanatic
#16: Segítek, gunyoros tartalommal bírhat a videó azok számára akik tisztában vannak a második mondatomban leírtakkal.
17.
17.
Tyranio
#15 No, ezt most miért mondtad? Férgeken és nemeseken kívül senkit sem degradáltam le.
16.
16.
Tyranio
#12 Csak nem sokunkat sem érdekel egy dekadens kornak a kivénhedt relikviája. Főleg nem egy játékportálon, de úgy fest csak a "kreténeket" nem izgatja.
Nem beszélve arról, hogy nem tudom milyen iróniáról beszélsz, az utolsó mondatban elejtett viccen kívül. A cikk és a videó is csak arról szól, hogy ez a kékvérű satrafa szereti a trónok harcát és ellátogatott a forgatás helyszínére találkozni pár szereplővel és megnézni a díszletet. Ennyi.

A híradóban is utálom amikor 5 percet emészt föl egy-egy ilyen hír, hogy "Úristen, megellett a herceg felesége." vagy "A herceg és a hercegnő elmentek palacsintázni Írországba."
15.
15.
PrimYaz00
14.
14.
Tyranio
#11 Adjak kötelet aranyom?
13.
13.
Ecneb
#11: Melóhelyen reggel 8 órakor 9gag-et szoktam elsőnek megnyitni, hogy kicsit vidámabban induljon a napom. Értelem szerűen itt szembesültem először a hírrel.
Nem értem mi ebben a gond, illetve, hogy miért kéne emiatt így 2014-ben felkötnöm magamat, de ha komolyan ennyire felbosszantod magad ezen, akkor komoly gondok lehetnek nálad.
12.
12.
Formula1fanatic
Hihetetlen, hogy néhányan ennyire nem érzik az iróniát ebben a cikkben. Az angol uralkodóházon belül is hasonló sz@rkavarások mentek vagy mennek mai napig mint ami királyvárban történik. Szerintem zseniális ez a videó, Cersei húzd meg magad:D
11.
11.
SLi
#7: én komolyan rákot fogok kapni egyszer a Gk kommentektól olyan döbbenetesen ostobák már egy ideje a kommentelők
a helyetekben már nem is nagyon olvasnám őket
mi köze van ennek a videójátékokhoz meg 9gag ....
atyaisten... ha ilyen beszűkült érdeklődésű kretén lennék inkább felkötném magam
tényleg, 9gag 2014-ben? ne már...
10.
10.
PiszkosFred
#6: Jóbarát, az egész világ lehozta ezt a hírt (főleg a vastrón jelenetet), az adott médium profiljától függetlenül.

Azzal remélem tisztában vagy, hogy a hatalom a TE kezedben van, NE KATTINTS ide a hírre, és főleg ne kommentelj, ha nem tetszik, ilyen egyszerű.
9.
9.
SLi
Obama is ült már benne, ráadásul azt a képet maga a Fehér Ház közölte
normális helyeken simán belefér...
7.
7.
Arell
Azért ugye láttátok már, hogy szokott lenni sorozat-, könyv- és filmajánló is az oldalon? Ráadásul a Trónok Harcából külön készülnek cikkek időről-időre. Arról nem is beszélve, hogy több különálló cím is fűződik a szériához. Ami pedig a híreket illeti, azért nem ez az egyetlen reggel óta, így pangásról beszélni nem igazán érdemes.
6.
6.
markoci555
#4: Hát ha egy ilyen sz*r már hírérték, akkor eléggé az lehet...
5.
5.
drat576
4.
4.
nero66
3.
3.
Tyranio
És a brit monarchiának, a trónok harcának vagy ezek ötvözetének mi köze van a videojátékokhoz? Ennyire nincs hír?
2.
2.
Ecneb
Ezek szerint most már 9gag posztokból is cikkek készülnek? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...