Game of Thrones: Seven Kingdoms PC

Böngészőben játszható, ingyenes MMORPG a Trónok harca című TV-sorozat alapján.
1542132031

Áprilisban jön a Trónok harca utolsó évada

Az HBO visszatér a hagyományokhoz, így a Trónok harca befejező évada is áprilisban mutatkozik be. Hogy pontosan mikor, az egyelőre nem derült ki, viszont egy korai kedvcsinálót azért már kaptunk.
1506513649

Budapesten is lesz Trónok Harca Live koncert

Jövőre már májusban beköszönt a tél, a tavaly útjára indított Trónok Harca Live koncertsorozat ugyanis az észak-amerikai helyszínek mellett 2018-ban Európában, köztük Budapesten is tiszteletét teszi, méghozzá Ramin Djawadi vezényletével.
1455537600

Megérkezett a Trónok harca új évadának a teasere

Áprilisban végre visszatér a Trónok harca-sorozat, melyhez most befutott a beígért teaser trailer. A hatodik évad érdekessége, hogy a történet már az eddig megjelent könyvek után játszódik.
1455440400

Képek a Trónok harca új évadából

A kötelező téli szünet után egyre több sorozat tér vissza a régi kerékvágásba, és bár a Trónok harca hatodik évadára még várnunk kell egy kicsit, az HBO folyamatosan teaseli a folytatást. Spoilerveszély!
1426009200

Assassin's Creed-zene az új Trónok harca-trailerben

Nem csak azért érdemes megnézni a Game of Thrones ötödik évadának új előzetesét, mert ez az ötödik évad új előzetese, hanem azért is, mert Assasin's Creed-rajongóként ismerős dallamokat fedezhetsz fel benne.
1422702000

Game of Thrones - traileren az ötödik évad

Nem panaszkodhatnak a Game of Thrones-rajongók mostanában, elvégre nemcsak a Telltale-féle játékadaptáció folytatódik a jövő héten, de a minap a tévésorozat ötödik évada is megkapta az első előzetesét.
1403692200

Napi WTF: II. Erzsébet a Vastrón mellett

A Földön a XXI. században már kevés aktív monarchia működik, II. Erzsébet brit királynő pedig egyike a leghíresebb uralkodóknak a világon, aki - úgy tűnik - ugyancsak Trónok Harca-rajongó. Szerintetek mit forgathat a fejében?
1385107200

Game of Thrones-játékon dolgozik a Telltale?

Noha a Game of Thrones óriási népszerűségnek örvend, említésre méltó játék nem készült még belőle - viszont mindez megváltozhat, ha a Telltale Games tényleg feldolgozza a címet.
1342086061

Game of Thrones: Seven Kingdoms - az első trailer

A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap befutott a Game of Thrones: Seven Kingdoms első előzetese, amiből képet kaphatunk arról, milyen lesz a Bigpoint böngészőben futtatható MMORPG-je. A játék elsősorban az HBO sorozata alapján készül, a könyvekkel csak közvetve érintkezik.
1341403200

Végleges címet kapott a Game of Thrones MMO

Újra hallatott magáról a Game of Thrones alapján készülő MMORPG, a böngészőben futtatható free-to-play játékot még a San Francisco-i Game Developers Conference falai között mutatták be, azóta nem sok új információ látott napvilágot róla. Most a végleges címnek és néhány screenshotnak örülhetünk.