A PlayStation Plus júliusi ingyen játékai

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 26.
  • Hír
Link másolása
A Sony megerősítette a PlayStation Plus előfizetéshez járó júliusi ingyenes játékokat, az Instant Game Collectionbe - többek közt - a következő címek iratkoznak fel: Strider (PS4), Dead Space 3 (PS3), Vessel (PS3).

Júliusban sem maradnak ingyenesen letölthető játékok nélkül a PlayStation Plus-tagok. Az Instant Game Collectionben az alábbi címeket tehetjük magunkévá Európában, július másodikától:

PlayStation 4

  • TowerFall: Ascension
  • Strider


PlayStation 3

  • Dead Space 3
  • Vessel


PlayStation Vita

  • LEGO Batman 2: DC Super Heroes
  • Doki-Doki Universe


Ne felejtsd el, hogy a Pixeljunk Shooter Ultimate, a Trine 2: The Complete Story, az NBA 2K14, a Sly Cooper Thieves in Time, a Puppeteer, a Lone Survivor, a Dragon’s Crown és a Surge Deluxe július 2-től eltűnik.

Ha amerikai hozzáféréssel rendelkezel, akkor a LEGO Batman 2 helyett a Muramasa Rebirthöt kapod meg PS Vitára.

23.
23.
kriszvandaar
Destiny beta hozzaferest is kapunk a ps4en
22.
22.
Cipo3
#20: Igen, kiszivárgott most is mint minden alkalommal, legfeljebb hozzád nem jut el.
21.
21.
simon 555
20.
20.
simon 555
#18: Kétlem, hogy lenne kínai playstation oldal:)
De amúgy igen, pletyka minden amíg a blog.eu.playstation.com le nem hozza. Attól, hogy sorra igazak a pletykák, még nem hivatalos forrás lesz. Az ázsiai PS+ meg nem mindig ugyan azt kínálja mint az európai vagy amerikai. Mind eltér valamiben.
Az idei pl 4 napja tényleg kiszivárgott egy hivatalos oldalon, de csak a PS4-es játékok és nem szándékos volt.
19.
19.
Ghost26Dave
B+ pedig a dead spaceszel játszanék.
18.
18.
Cipo3
#14: Amikor a kinai hivatalos ps siteon megjelenik már a hónap közepén az messze nem pletyka. Max neked az. :)
Amikor a gamepointsnow.com lehozza minden hónapban előre (és pontosan az lesz amit megírnak) az neked pletyka nekem nem...

Sorolhatnám.
17.
17.
Cipo3
A cikk amúgy hibás a Doki-doki-t minden platformon odaadják.
16.
16.
Sechu
PS4-re hiú ábránd erős címeket várni. A Dead Space 3 sem egy mai darab PS3-on. Majd egy jó év múlva beindul a PS4-es szekér is!
15.
15.
Yanez
Lego Batman 2, ez az! A többi egyelőre hidegen hagy, de mindig akad valami. :)
14.
14.
simon 555
#8: Igen, pletykaként megjelenhet, de hivatalosan először a playstation blogra kerül ki. Ami előtte van máshol az csak pletyka vagy szivárgás amiben egészen addig nem lehetünk biztosak amíg ki nem kerül a blogra.
13.
13.
izolee69
Királyság! Végre egy erôs felhozatal az elmúlt (számomra) gyenge hónapok után!
12.
12.
Jó ez a dolog, hogy ingyen adnak játékokat, sajnos a Strider nem tetszett amikor a demót kipróbáltam, de ezt a másikat (Towerfall) megnézem.
11.
11.
10.
10.
KeXxX
Stider, Dead Space, Vessel és a Lego Batman mind-mind jó játékok! Jó szórakozást!
9.
9.
Tyebeca
A Strider demóját próbáltam és nekem bejött, de azért pénzt nem adtam volna érte. Ingyen viszont örülök neki :-)
8.
8.
Cipo3
#7: Hát ez nagyon nagy tévedés. Legalább a blog előtt egy héttel megjelenik már máshol, amit hivatalosan csak megjelenés előtti héten fed fel a Sony.

PS4-re alig van normális játék így nem is tudnak mit adni. Trine 2-vel kicsit megenyhültem, hogy legalább valami akármit kaptam a pénzemért. Most 2 hónapig jöhetnek a szarok. Aztán adhatna megint valami normálisat.

2 hónap múlva talán egy Raymen, 3 hónap múlva Driver club demo.
7.
7.
simon 555
#1: Ha frissen akarod tudni, hogy mi lesz a havi játék PS+-ba, ajánlom a hivatalos európai playstation blogot. Oda írják ki először.
6.
6.
sleki666
#1: Nem akarok senkinek reklámot csinálni, ezért nem írok nevet, meg a GK-t sem lehúzni, csak kiigazításként írom, hogy más oldalon is megvolt ez a hír, még valamivel előbb is.

Amúgy ez a hónap most egész jó lett. Személy szerint a LEGO Batmannak örülök a legjobban, de a többi sem rossz, sajnos DS3 már megvolt.
5.
5.
maktub
Én örülök a Stridernek, határon voltam, hogy megvegyem, de így spóroltam 4-5 ezret.
4.
4.
deviques
Azért hatalmas szolgáltatás ez a PSN Plus, ha mindhárom konzolod megvan havonta 6 játék közül választhatsz. Csak indulna már be a PS4-es tartalom is, hogy ott is legyenek AAA-s címek. Azt az évi 50 euro-t röhögve megéri, évente 3-400 Euro-t spórolok vele, még úgy is, hogy csak azokat töltöm le, amiket már amúgy is terveztem megvenni. Izgalmas is havonta nézni, hogy mi jön új.
2.
2.
Ecneb
#1: Szerintem DS3 megérte az árát, remek 2 x 24 órás szórakozás főleg a coop rész. Mondjuk számomra picit csalódás volt, hogy játékban szinte mindenki megfeledkezett Carver-ről.
1.
1.
deviques
PS4 ajánlat még mindig semmirevaló, de a Dead Space 3-nak nagyon örülök, majdnem megvettem. A Batman-nel is teszek egy próbakört. Köszi, hogy kiteszitek ide is a hírt, a napokban már kerestem külföldi oldalakon, de csak pletykákat találtam. Mint mindig, most is csak a GK-ra lehet számítani!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...