Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 27.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft bejelentette az Xbox Live Gold-előfizetéshez járó ingyenes játékok júliusi felhozatalát. Egy ideje már Xbox One-on is kapunk egy grátisz címet, a jövő hónapban sem lesz másképpen, bár nem túl erős a kínálat.

Egy kis poénos akcióra vágysz? Mit szólnál egy kis salsához? Ha rendelkezel Xbox Live Gold-előfizetéssel, akkor júliusban sem maradsz ingyenes játékok nélkül. Ahogy azt már megszokhattuk, a Games with Gold program keretében egy Xbox One-os és két Xbox 360-as produktumot tölthetünk le extra költség nélkül.

Xbox One

Július 2-ától a Drinkbox Studios üdvöskéjét, a Guacamelee! Super Turbo Championship Editiont ránthatjuk le. Ez a bővített, minden DLC-vel megpakolt verzió, amely az ID@Xbox self-publishing programban lát napvilágot. Alapból 14,99 dollárt kéne leszurkolni érte.

Xbox 360

Július 1. és július 15. között a Monolith többjátékos ökörködésre kihegyezett FPS-e lesz terítéken, ez a Gotham City Impostors. Batman és Joker követői esnek egymásnak benne, azaz kétszer hat fő. Egyébként 14,99 dollárba kerül.

Július 16. és július 31. között a BattleBlock Theater lehet a miénk, a hamisítatlan platormjátékot a The Behemoth rakta össze. Ez a cím is 14,99 dollárba kerülne.

9.
9.
Ghost26Dave
Sajnos moat +1 :D
8.
8.
jardo
Gotham City Impostors? Ami amúgy már régen free to play pl. PC-n? Kihagyhatatlan ajánlat, tényleg... A másik meg engem személy szerint nem nagyon izgat, de ezzel nem is lenne semmi gond, ha a másik valami értelmes cím lenne. Eleve már azt se értem, hogy a megszokott egy "normál" játék + egy arcade cím rendszert miért kellett megborítani? Ja, hogy valamivel biztosan kompenzálni kellett, hogy júniusban az egy éves évforduló miatt (!) volt egy plusz játék. Köszi, Microsoft, nagyok voltatok. Megint.

És az a vicc, hogy amúgy az XBLA kínálat is telis-tele van remek címekkel, amelyekkel simán le lehetne kenyerezni a jónépet. De nem, érjük be az ilyen Gotham City Impostors meg Charlie Murder féle hulladékokkal/baromságokkal.

Egyébként pár hónappal ezelőtt volt egy kis fellángolás, elkezdtek komolyabb játékokat is adni, akkor naivan azt hittem, végre elindul a színvonal felfelé, a PS Plus felé, de az utóbbi időben megint elkezdték kiszórni a selejtet a raktárból. Mindig bebizonyítja a Microsoft, hogy van lejjebb és lejjebb.
7.
7.
LargoPlanet4
A Gotham City Impostors-t már nézegettem párszor, de sose jutottam el odáig, hogy meg is vegyem. Azt hiszem most bepótolom :D

#6: a nagy nyári leárazás időpontjára én is kíváncsi vagyok.
6.
6.
PaprikaJancsi
Nagyon boldog vagyok a Battleblock Theater kapcsán, viszont azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja valaki, mikor lesz Xboxon a nagy nyári leárazás?
3.
3.
Hát, akkor nincs különbség a PS4 ingyen játékok és ezen gamek között :D lol
2.
2.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...