Guacamelee: Super Turbo Championship Edition PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A PS3-as és PS Vitás verzió után tovább bővül a Drinkbox Studios játékának platformlistája.

A Dead Cells új DLC-je más indie-ktől kölcsönöz

Igazán nem állíthatjuk, hogy a Motion Twin magára hagyta volna a Dead Cellst az elmúlt években. A megannyi frissítés sorában a legújabb a sorstársakra tekint ki: népszerű indie játékok teszik tiszteletüket egy DLC erejéig.

Ingyenes a The Sims 4 és a GRID 2

Plusz még egy ráadás, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. A címben szereplő életszimulátort az Originen zsákolhatjuk be, míg a Codemasters autóversenyét a Steamen - nehogy lemaradj róluk!

Xbox Game Pass - ezekkel bővül júliusban a lista

A Microsoft elhintette, hogy milyen játékokkal bővül júliusban az Xbox Game Pass felhozatala. Jön a Dead Island: Definitive Edition és Resident Evil 6 is, ráadásul minden Payday 2-kiegészítőt 25 százalékkal olcsóbban szerezhetünk meg.

Itt van a PS Plus májusi kínálata

Hamisnak bizonyult a hétvégi pletyka, a PS Plus előfizetői a következő hónapban is indie címeknek örülhetnek. PS4-en az Ether One-t emelnénk ki, de jön a The Unfinished Swan és a Guacamelee! komplett kiadása is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Utolért bennünket az elkerülhetetlen, a nyári uborkaszezon hivatalosan is kezdetét vette. A heti játéktermés javarészt megkésett portokból áll, és még csak a moziba sem menekülhetünk.

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A Microsoft bejelentette az Xbox Live Gold-előfizetéshez járó ingyenes játékok júliusi felhozatalát. Egy ideje már Xbox One-on is kapunk egy grátisz címet, a jövő hónapban sem lesz másképpen, bár nem túl erős a kínálat.

Júliusban jön a Guacamelee! új verziója

Július elsején érkezik a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra. Bár tavaszra ígérték a luchador témájú platformert, egy kis csúszás belefér.

GDC 2014: Xbox One - terítéken az indie játékok

A San Francisco-i rendezvényen a Microsoft bejelentette, hogy újabb lépést tesznek a független fejlesztők felé, ennek gyümölcse a közeljövőben Xbox One-ra megjelenő 25 indie produktum. Lássunk róluk egy videót!

GDC 2014: Íme, az első 25 indie játék Xbox One-ra

Habár egy éve a Microsoft váltig esküdött arra, hogy maximálisan támogatja a független fejlesztőket, máig várnunk kell az alkotásokra Xbox One-on. Az idei GDC-n végre megtört a jég, s a redmondiak lerántották a leplet az első játékokról.

Tavasszal érkezik a next-gen Guacamelee!

A Drinkbox Studios eredetileg PS3-on és PS Vitán megjelent alkotása Xbox 360-on, Wii U-n, PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi. A Guacamelee: Super Turbo Championship Edition tavasszal landol letölthető formában.