PlayStation 4 - úton a The Last of Us-bundle

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy a The Last of Us PlayStation 4-es változatát magával az újgenerációs konzollal egybecsomagolva is megvásárolhatjuk majd, így durván 20 eurót lehet spórolni.

Ha még PlayStation 4-vásárlás előtt állsz, a Destiny-csomag mellé egy másikat is kínál neked a Sony: ehhez a The Last of Us PS4-es változata jár majd.

A pakk ajánlott fogyasztói ára 430 euró, brit tudósok szerint a 400 eurós PS4 és az 50 eurós The Last of Us - Remastered mellett ez 20 eurós megtakarítást jelent.

A The Last of Us felújított változata egyébként július 29-én kerül boltokba, és a Sony a tervei szerint kedvezményt ad majd a PS3-as kiadás vásárlóinak - erről az akcióról viszont még nem árult el részleteket.

13.
13.
keiji maeda
#11: el se olvastam a kommentedet :) de egyre gondoltunk
12.
12.
keiji maeda
ez a Last of Us Remestered úgy hangzik mintha valami 10 éves játék lenne amit felújítanak ... az a remestered szó annyira béna rajta , nem is kéne oda .
11.
11.
Moltes
En tuti be szerzem a LoU-t ps4 re....ez olyan amit 1x kihagytam de 2x tuti nem hagyom ki :D. Amugy nekem szemely szerint az a nagy REMASTERED felirat nem tetszik a sima jatek dobozan sem, nem tudom miert nem lehetett annyi mondjuk hogy Last Of Us Game Of the year vagy valami.... na mindegy ezek csak az apro reszletek.
10.
10.
Yanez
#9: Szerintem a vásárló azt fogja figyelembe venni, mely játék érdekli jobban. Nem hiszem, hogy egy 10-es szerepet játszik egy ilyen döntésben, hacsak nem mindkét game tetszik a vevônek.
9.
9.
simon 555
A Destiny bundle jobban megéri, ugyanis a TLoU 40 € (legalábbis nálunk), míg a Destiny 50 € Szóval a Destiny bundlevel többet spórolhat a vásárló :D
8.
8.
strike19
#4: 1080p, 60fps ,szebb víz és eső effektek ,nagyobb látótávolság.+DLC járnak hozzá alapból.
6.
6.
suresz
last of us game of the year edition ps3-ra, az kell!!!
5.
5.
msmester
De kéne...
Ez az a játék, amit ki lehet játszani újra, újra és újra...
4.
4.
maros1977
felújított változat-konkrétan mi változást takar az a csomag?
3.
3.
KeXxX
#2: Addig elfogy xD Nálam is ez volt régebben, csak más játékkal.
2.
2.
Drazhar
Ez most kb álmaim csomagja lenne ha bármilyen konzolról van szó. De majd talán jópár év múlva, mire telik rá :D
1.
1.
RangerFox
Majd ha az Uncharted 4 Bundle csomag a polcokon lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...