Valami készül még Halo témában

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 30.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft E3-as konferenciája a bizonyíték arra, hogy a redmondiak a jövőben is szeretnék elkényeztetni a Halo-sorozat rajongóit, ráadásul most nagyon úgy fest, hogy a cég még nem is terítette ki az összes kártyáját.

Munkatársakat toboroz a Microsoft, pontosabban a Halo-sorozatért felelős 343 Industries, ami önmagában ugyan nem lenne érdekes, azonban a cég új munkatársának "egy új, a Halo-univerzumon belüli termékvonalon" kellene dolgoznia. Ez pont úgy hangzik, mintha újabb spin-off-fal bővülne a sorozat.

Az álláshirdetés még elérhető egyelőre, és bár kevés olyan információ hámozható ki belőle, ami releváns a számunkra, az kikövetkeztethető, hogy a leendő vezető producer projektjén a 343 Industries valószínűleg egy másik stúdióval karöltve dolgozik, és az is egyértelműnek tűnik, hogy az új termékvonal játékot vagy játékokat takar.

A Halo-sorozattól nem állnak messze a mellékágak, elvégre még stratégiai játék is készült hozzá a Halo Wars képében, nemrég pedig a Halo: Spartan Assault vette be a konzolokat, a PC-ket és a mobilokat. A 343 Industries egyébként jelenleg két bejelentett Halo-projektet terelget, a Halo: The Master Chief Collection idén, a Halo 5: Guardians pedig jövőre érkezik.

Köszi, kopic!

7.
7.
LtK
Mondjuk egy Didact-el főszerepben a flood-human-forerunner háború idején nem lenne hülyeség.
3.
3.
DON GONDOCS
Egy Halo tps akció-kaland játéknak már nagyon ideje lenne.
2.
2.
Cristiano
#1: az jó lenne. ha készülne
1.
1.
kopic
Halo Wars folytatást akarok !!!:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...