The Binding of Isaac: Rebirth információk

  • Írta: Arell
  • 2014. július 1.
  • Hír
Link másolása
Edmund McMillen, a The Binding of Isacc: Rebirth fejlesztőjének blogbejegyzése szerint a 2011-es cím rebootja sok egyéb változás mellett több mint háromszor annyi pályát és kétszer annyi tárgyat fog tartalmazni, mint elődje.

A történet főhősét, a síró, ruhátlan Izsákot noszogató játékosok örülhetnek. A Rebirth ugyanis sokkal nagyobb lesz mint alapjául szolgáló elődje. Az átdolgozásban 450 tárgy kap majd helyet, mely közel kétszer annyi, mint ami az eredeti The Binding of Isaac és a Wrath of the Lamb kiegészítőben összesen volt. Mindemellett több mint 50 új ellenséggel és 15 főellenséggel küzdhetünk meg, utóbbiból nem ritkán egyszerre kettővel is.

A szobák száma is megnövekedett 150-ről 500-ra, melyek megjelenési gyakorisága állítható lesz, így bizonyos pályák nem generálódnak olyan gyakran, mint mások. Emellett szó esett még öt különleges teremről is, amiről egyelőre sajnos nem lehet részleteket tudni. A játék az alapoktól lett újjáépítve, ezúttal lesz benne kooperatív mód, kihívások és új részletek is.

3.
3.
daknine
Akiket esetleg érdekel az követheti a fejlesztését itt: bindingofisaac.com. Minden héten bemutatnak valamit.
2.
2.
Skyer
Nagyon várós, új itemkombók oda fognak baszni rendesen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...