The Binding of Isaac: Rebirth PC, PS4, Vita

A The Binding of Isaac remake-je.
Típus: Akció, Platform

Többjátékos címen dolgozik a Binding of Isaac atyja

A The Binding of Isaacért felelős Edmund McMillen hamarosan bejelenti a következő nagy dobását. Az új, szupertitkos projektről a jövő héten rántja majd le a leplet, de azt már most tudjuk, hogy ezúttal egy multis címről lesz szó.

The Binding of Isaac: Afterbirth+ frissítés érkezik

Frissítés érkezik a The Binding of Isaac: Afterbirth+-hoz, mely egy új karakter mellett több mint 800 szobát tartalmaz. A készítő Edmund McMillen állítása szerint ez a végső ingyenes „booster pack” a játékhoz.

Megjelent a The Binding of Isaac: Afterbirth

Tegnap óta elérhető a The Binding of Isaac: Afterbirth, melyhez egy friss trailer is érkezett. A 2011-es játék rengeteg újdonsággal bővült, valamint közel 100 óra játékidőt biztosít a kiegészítő.

Októberben jön a The Binding of Isaac: Afterbirth

Október legvégén, Halloween előtt egy nappal jelenik meg a The Binding of Isaac: Rebirth legújabb kiegészítése, az Afterbirth, ami annyi új tartalmat kínál majd, hogy lényegében egy teljesen új játékot kapunk a pénzünkért.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, de ezúttal is letölthető címekkel és megkésett portokkal kell beérnünk elsősorban. A film- és képregénykedvelők az Ant-Man hazai premierjének örülhetnek még.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megérkeztünk a novemberhez, ha maradt még az idei évben játékmegjelenés, az jó eséllyel ebben a hónapban teszi majd tiszteletét. Ez a hét máris erősen indul, elrajtolt a legújabb Call of Duty.

Itt vannak a novemberi PlayStation Plus-ajándékok

Habár hivatalos csatornán még nem láttuk a kínálatot, az IGN már megszellőztette, hogy milyen ajándékokat kapnak majd a PlayStation Plus előfizetői novemberben. Minden platformra két-két játék jön.

The Binding of Isaac: Rebirth - megvan a dátum

Két év fejlesztési idő után a The Binding of Isaac: Rebirth munkálatai lassan révbe érnek, a Nicalis roguelike-ja november közepén landol PS4-en, PC-n, Macen és PS Vitán. Ennek örömére egy új előzetessel gazdagodtunk.

The Binding of Isaac: Rebirth információk

Edmund McMillen, a The Binding of Isacc: Rebirth fejlesztőjének blogbejegyzése szerint a 2011-es cím rebootja sok egyéb változás mellett több mint háromszor annyi pályát és kétszer annyi tárgyat fog tartalmazni, mint elődje.

GC 2013: Bejelentések ömlesztve

Az elmúlt napokban számos kisebb játékbejelentés is történt Kölnben - elsősorban az indie fejlesztők produktumai kerülnek most terítékre. A teljesség igénye végett illik megemlékezni róluk, elvégre igazi gyöngyszemeket is találunk.