2K Games-játékok az új Humble Bundle-ben

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 9.
  • Hír
Link másolása
Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, méghozzá egy nagyobb kiadó, a 2K Games játékaival: a BioShock-játékok, a The Bureau és a Spec Ops: The Line is beszerezhető egy potom pénzösszegért cserébe.

Újabb pénzköltési lehetőséget kínálunk a PC-s játékosoknak: elrajtolt, és július 22-ig él a legújabb Humble Bundle, amiben a 2K Games játékaira csaphattok le a már megszokott keretek között.

Legalább 1 dollárért cserébe a BioShock első része, a The Darkness II és a The Bureau: XCOM Declassified jár, a befizetések átlagos összegén felüli pénzért (ez most 7 dollár körül van) a BioShock 2, a Mafia II és a Spec Ops: The Line lehet a tiéd. Ha legalább 20 dollárt szánsz az akcióra, a BioShock Infinite és az XCOM: Enemy Unknown is bekerül a kalapba.

A játékok többsége Windowson játszható, némelyikük viszont Linuxon és Macen is fut. Természetesen a megadott ársávokon felül annyi pénzt költesz, amennyit szeretnél: szokás szerint te szabhatod meg, hogy mennyi pénzt adsz a kiadónak, mennyit fordítasz jótékonysági célokra, és mennyit ajánlasz fel az akció szervezőinek.

A csomag a későbbiekben bővülni fog.

21.
21.
Dercsi
Nem egészen ide tartozik, de hátha... Feltettem a Bioshockot a gépre, el is indul a steam-ek együtt, aztán azt a hibaüzit dobja hogy a bioshock exe. működése leállt... Próbáltam már minden féle (Vista, Xpsp3 ) üzem módban indítani de nem megy. Más steames játékkal még hasonló bajom sem volt. Win7 64 bit. A válaszokat előre is köszi!
20.
20.
pikszel
Az origin Bundle óta nem volt ilyen jó csomag. A kritikák mindenhol csúnyán lehúzták a TPS Xcom-ot, úgyhogy ki se próbáltam, de most elkezdtem vele játszani, és valóban nem egy év játéka, de szerintem egyszer érdemes végigvinni.
19.
19.
TheNick
#14: Drágább. Elég amúgy az egy dollárost is, amíg tart az akció, addig emelheted az összeget bármikor ("elmenti" az adott átlagot, tehát hiába lesz aktuálisan mondjuk 7 dollár, mivel te akkor vetted, mikor mondjuk 5,6 volt, így annyit kell majd fizetned a bővített tartalomhoz).
18.
18.
Cristiano
lesz mit be fogok szerezni
17.
17.
Clayman
#14: Én tegnap este 5,4-ért vettem...
16.
16.
alex512
#13: Itt pedig a The Bureau ami éppen nem egy nagy durranás (bár én örülök neki XCOM rajongóként), szóval sose tökéletes a csomag. :D
15.
15.
alex512
14.
14.
Sun9us
Tudja valaki, hogy hogyan éri meg jobban? Most csapjak le rá, vagy várjak az akció végéig? Idővel drágább lesz, vagy olcsóbb?
13.
13.
RayErizo
#8: Az is odab***ott rendesen! :)

Bár azért a Sims 3 elég fölös kacat volt benne...
12.
12.
Sniper Fox
Ha ezt tudom nem veszem meg Steam Salen a Bioshockot. :(
11.
11.
DON GONDOCS
Így kell jó vásárt csinálni nyári szezonban. Főleg ha még nem szerezted be dobozosan.
10.
10.
MoRT2195
Ezen a héten hol maradt a "heti játékmegjelenések és filmpremierek" cikk? Nem lesz többet, vagy mi történt?
9.
9.
Hunner
Átlag felett fizetők, a Spec Ops-ot ne dobjátok be a "whatever" mappátokba steamen. Baromi jó játék :)
8.
8.
alex512
#7: Az EA bundle azért jobb volt. Pl a Dead space 3 zsír új volt akkor és beletették, hogy csak az átlag felett kellett fizetni. Itt ilyen nincs sajnos, sőt már van ugye ez a 20$-os részleg is.
7.
7.
RayErizo
Csak szerintem ez az eddigi legjobb Humble Bundle? :D
5.
5.
fojesz
4.
4.
Dreadlox
BTW a bővítést csak azt kapja meg, aki átlag felett fizet, ez fontos, h ne menjen a hiszti ha valaki nem kapja meg.
3.
3.
Dreadlox
Amint hazaérek beruházok rá :D
2.
2.
randall13
"A játékok többsége PC-n játszható, némelyikük viszont Linuxon és Macen is fut."
Grrrr, nem tudom hogy miért azonosítják sokan a Windowst a PC-vel.
1.
1.
Clayman
Remélem a bővítésben benne lesz egy borderlands, vagy NBA...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...