PS4-re és Vitára is jöhet a The Unfinished Swan

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 21.
  • Pletyka
Link másolása
Egy korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint a független Giant Sparrow művészi értéket képviselő fekete-fehér alkotása, a The Unfinished Swan PlayStation 4-re és PS Vitára is megjelenhet.

Másfél éve így írtunk az eredetileg PS3-ra megjelent The Unfinished Swanról: "A produktummal eltöltött idő, ha hosszabb távon nem is, pár magányos órára mindenképp előcsalta belőlünk a gyermeki rajongást. Az édes múltból építkezve, amikor még minden mese megfoghatatlan élményt nyújtott számunkra. Emiatt a játék miatt érdemes adózni az emberi műalkotások előtt – főleg, ha kellő művésziesség szorult beléjük."

A SCE Santa Monica kegyeltjének alkotása kedvező kritikai fogadtatásra lelt, így örülünk annak, hogy a belső nézetes puzzle játék PlayStation 4-re és PS Vitára is megjelenhet - legalábbis a koreai korhatár-besorolásért felelős hivatal bejegyzése szerint így lesz.

Habár még sem a Sony, sem a Giant Sparrow nem erősítette meg az új verziókat, de a hivataltól származó értesülések eddig megbízhatóak voltak. 

A Giant Sparrow a port munkálatai mellett sem unatkozik, hiszen három játékra szerződött le a Sonyval, a második alkotása a rejtélyes Edith Finch kódnéven fut.

5.
5.
Yagami Light2626
Ez nekem anno kimaradt
4.
4.
keiji maeda
#3: ne bántsd már ő biztosan valami játékmágnes , neki minden játék minden platformra jöhet az is mindegy ha egy film vagy már törölt fejlesztés :) a lényeg hogy neki jöhet :)
3.
3.
Dante2014
#1: Mindkettőre beszerzed? Vagy még ráadásnak a Ps 5-ödre is? :)
2.
2.
Sechu
a PS Vita verziónak nagyon örülnék! :-)
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...