GC 2014: A Square Enix címei

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix Gamescomra küldött képviselete idén csak egy maréknyi címet visz magával Kölnbe, és ez alapján már biztos, hogy érkezik a Dragon Quest IV: Chapters of the Choosen iOS-portja is.

A Square Enix bejelentette, mit visz ki magával az idei Gamescomra. Bár a felhozatal nem valami nagy, a japán és nyugati címek arányosan képviseltetik majd magukat a kölni rendezvényen.

A konzolra és PC-re készülő játékok közül bemutatásra kerül a Nosgoth névre hallgató free-to-play akciójáték, valamint a Lara Croft and the Temple of Osiris, de láthatunk valamit a Kingdom Hearts HD 2.5 Remixből és a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornból is.

A hordozható platformokra vonatkozó kínálatban a Theatrhythm: Final Fantasy - Curtain Call dominanciájára kell számítani, az FF-széria muzikális oldalát kedvelők számára a zenei játék ugyanis csordultig lesz élvezettel. A bemutató nem is akárhogyan zajlik majd, hiszen a Final Fantasy XIV producere, Naoki Yoshida és a rendező, Ichiro Hazam egymással mérkőznek majd meg a közönség előtt.

Az iOS-t futtató készülékekre egy friss bejelentés szerint hamarosan érkezik a Dragon Quest IV, és 20 dollárért már elérhető a Dragon Quest VIII angol nyelvű mobilváltozata is.

Az idei Gamescom augusztus 13-tól augusztus 17-ig tart majd.

8.
8.
zola2000
#7: Először is: azok még odébb vannak.

Másodszor: mi bajod a mai jrpgkkel? Engem a persona 4 golden, atelier rorona plus, ni no kuni, tales of xillia pl teljesen megfogott, ha csak az utóbbi pár évet nézzük (aztán nyakunkon a persona5, tales of zetsiria, xenoblade 2)

Míg sok ilyen komment miatt kezdtem el ps2 emulátorozni gépen, aztán azok a címek a mai jrpgk mellett ma már nagyon régiesnek tűnnek.
7.
7.
Tidus
FFXV és a KH3 megint sehol??
Hol vannak az igazi jrpg-k konzolokra....
Bezzeg a 2000-es évekbe,kell egy időgép!!!
6.
6.
És a Deus Ex: HR folytatásával, mi lesz? Reméltem, hogy még ez évben lesz valami hír róla.
5.
5.
myrte
#4: Ne is mond... japán még egy ilyet is kap: http://www.nintendolife.com/news/2014/07/dragon_quest_x_all_in_one_retail_package_will_include_wii_wii_u_and_pc_copies_in_japan

Aztán mi meg már mióta nem kaptunk Dragon Questet....
4.
4.
Naridar
Inkább a Dragon Quest 7 3DS-t fordítanák már le angolra. Japánban már lassan 2 éve kapható. A 8. rész androidos verziójával játszottam, de nagyon szaggat még a legjobb mobilokon is, inkább a PS2 verziót érdemes megvenni használtan (vagy letölteni).
2.
2.
Batman
Mikor megláttam a cikk képét, azt hittem az a kicsi Trunks és érkezik egy jó Dragon Ball a Square-től. Rábasztam.
1.
1.
DON GONDOCS
Innen csak Lara Croft and the Temple of Osiris cím érdekel az előző rész is nagyon jó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...