Theatrhythm Final Fantasy 3DS

Ügyességi ritmusjáték készül a Final Fantasy univerzumában. Atyagatya.
1406905200

GC 2014: A Square Enix címei

A Square Enix Gamescomra küldött képviselete idén csak egy maréknyi címet visz magával Kölnbe, és ez alapján már biztos, hogy érkezik a Dragon Quest IV: Chapters of the Choosen iOS-portja is.
1369663505

Gyorsabb folytatásokat ígér a Square Enix

A japán kiadó belső üzleti megbeszélésén szót ejtett a jövőbeli tervekről. A cég ügyvezetője, Yosuke Matsuda szerint három új stratégiai kezdeményezést léptetnek életbe. A lényeg: nem kell éveket várunk a folytatásokra.
1352278855

Másfél millió példánynál jár a Sleeping Dogs

Mérsékelt sikert aratott a hongkongi szervezett bűnözés világát bemutató Sleeping Dogs. A Square Enix bejelentette, hogy 1,5 millió példányt szállított le a boltoknak. A kiadó másik sikercímének a Dragon Quest X bizonyult. A szerepjátékból 700 ezer kópiát halmoztak fel a kiskereskedők.
1341237600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szűkös lesz a hét, de valahogy minőség szempontjából sikerült feljebb helyezni a lécet. Nem vennénk mérget arra, hogy az új Test Drive: Ferrari Racing Legends Unlimited-magasságokba emelkedik, mindenesetre érdemes lesz egy próbát tenni vele, a többieknek pedig irány a The Secret World világa!
1336399225

E3 2012: Megvan a Square Enix lineup-ja

A Square Enix megerősítette azon játékok listáját, amiket elhoz majd az idei expóra. A felhozatal változatos, s reméljük több cím is játszható formában lesz jelen. Öt produktumuk származik nyugati fejlesztőktől, s kettő pedig belső projekt, hamisítatlan japán utóízzel.
1309960837

Final Fantasy ritmusjáték készül 3DS-re

A Square Enix jó iparos módjára az összes bőrt szeretné lehúzni a Final Fantasy frencsájzról, olykor még a legelképesztőbb designeri agymenéseknek is zöld utat adva. Igen, jól olvastátok: a JRPG-k császára ezúttal ritmusjátékként köszön vissza, a japánok talán kajálni fogják.