Megalakult az Epic Games UK

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Pitbull Studios, mely régóta együttműködik az Unreal Engine 4 fejlesztésén az Epic Games-szel, a mai nappal beleolvadt az amerikai vállalatba, és Epic Games UK néven kezdte meg a munkát.

Az Unreal- és a Gears of War-sorozatokról híres Epic Games új fejlesztési központot alakít ki az Egyesült Királyságban Epic Games UK néven, melynek magját a régóta közreműködő partnere, a Pitbull Studios alkotja majd. A Guildford településén található iroda már meg is kezdte a programozói, mérnöki, művészi és közösségi igazgatói állások hirdetését.

Az Epic alapítója, Tim Sweeney így fogalmaz a Pitbull beolvasztásáról: "A Pitbull létfontosságú volt abban, hogy kifejlesszük a legjobb eszközöket és technológiákat a játékok új generációjának megteremtéséhez. Az Unreal Engine 4 fejlődésének kezdeti lépései óta velünk vannak, és a céltudatosságuk megrendíthetetlen."

Robert Troughton, az új stúdió vezetője hozzátette: "Az, hogy Epic Games UK-vé alakultunk a következő logikus lépés volt a kapcsolatunkban az Epic-kel. Alig várjuk, hogy bővíthessük a nagyszerű csapatunkat itt az Egyesült Királyságban."

Az Epic jelenleg a jövő évre datált Fortnite című túlélő sandbox és a talán már idén érkező új Unreal Tournament fejlesztésével van elfoglalva.

1.
1.
dragonkris2000
Na ez érdekesen hangzik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...