Casey Hudson kilépett a BioWare-től

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
A Mass Effect producere, Casey Hudson 16 év után otthagyta a BioWare-t. A hivatalos nyilatkozat alapján most egy új szakasz kezdődik a pályafutásában, a csapat szerint ez "nem a vég, hanem egy új kezdet".

Casey Hudson 16 évet töltött a kanadai BioWare-nél. Karrierjének kezdetén technikai művészként dolgozott a Neverwinter Nightson és az MDK2-n, majd a Star Wars: Knights of the Old Republic direktora lett. A BioWare Blogon olvasható nyilatkozat szerint Hudson karrierjében "egy új szakasz" veszi kezdetét.

Az úriember bevallása szerint a csapatnál "egy életre elegendő rendkívüli élményt" szerzett, és úgy döntött, megnyomja a reset gombot. Most a rég várt pihenője veszi kezdetét, majd utána új kihívások elé néz.

A stúdió másik nagy öregje, Greg Zeschuk szerint bár nem könnyű, mégis itt az idő a változásra. A következő Mass Effect fejlesztése remekül halad, a Dragon Age: Inquisition mögött álló team pedig az utolsó simításokat végzi a szerepjátékon. Magyarul, Hudson távozása nem érinti hátrányosan a csapat következő projektjeit.

Aaryn Flynn azt írja, hogy Hudson távozása nem a vég, hanem egy új kezdet a csapat életében. A BioWare csapata örökké hálás lesz Casey-nek a kemény munkájáért, szenvedélyéért és mindenért, amit tanított nekik az elmúlt évek során.

Reméljük, Hudson nem száll ki végleg a játékfejlesztésből és hamarosan hallunk még felőle.

12.
12.
UndokBeka
https://www.youtube.com/watch?v=S5_mHgxSRzQ
11.
11.
randall13
Fél év múlva meg jön a hír, hogy beperelte a Biowaret.
10.
10.
patka21991
Nekem se tetszett a 3. resz... a fontosabb donteseinknek csak az illuzioja volt meg. mindegy volt pl, hogy eletben hagytuk-e a rekni kiralynot vagy nem, stb.
9.
9.
JBoy
#8: Jajaja jól mondod. Nekem a 3. résszel csak annyi bajom volt, hogy a trilógiát összességében figyelve és azt, hogy kis hülye dolgokat mennyire részletesen kidolgozva tálaltak, kaptunk egy összecsapott befejezést. Hangsúlyozom nekem nem a befejezéssel van problémám, hanem azzal amíg eljutok odáig. Zsupp fel a Citadellára, egy kis vánszorgás blabla döntés és vége. Elbírtam volna még viselni ott egy kis eksönt.
8.
8.
adamsfamily
#4: Ja,főleg azért,mert amikor nekiugrottak a 3. résznek és elkezdtek szivárogni az infók róla,konkrétan ő volt az,aki azt mondta,hogy teljesen befejeződik a széria és végleg lezárják Shepard szálát.Ehhez képest a 3. rész befejezése egy rakás szar volt,ami gyakorlatilag viccet csinált az összes döntésből,amit addig hozni lehetett az előző 2 részben és kiszúrták a szemünket azzal,hogy volt 4 befejezési lehetőség(még jó,hogy volt előttük egy Deus ex,amiből ötletet lehetett meríteni).
9-szer vittem végig a 2. részt és 3-szor az elsőt,de a 3. részt még egyszer is szenvedés volt.Mert addig rendben van,hogy javítottak az irányításon,a fedezékrendszeren és a képességeken,de mindezt a tartalom,a történet és az rpg elemek kárára tették.
7.
7.
Szelenas
vegyes érzéseim vannak, eléggé nagyképűnek tűnt az utóbbi években, lehet jólesz a DAnak meg a MEnek egy kisvérfrissítés
6.
6.
kopic
4.
4.
JBoy
#2: +1! :D

Ez elég rossz előjel a közelgő Mass Effect (jobb híján így hívom) játék megjelenéséig. Bár lehet nem, majd kiderül.
2.
2.
kopic
Te is kiléphetnél már...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...