GC 2014: Már tölthető a The Sims 4: Create a Sim

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A legújabb The Sims on-stage demonstrációja véget is ért, de a teljes gameplay videó mellé egy nagyszerű meglepetést is kaptunk, a játék karaktertervezője ugyanis máris kipróbálható.

Peter Moore és Rachel Franklin közösen mutatta be a The Sims 4 karaktereinek személyre szabását és a simek egyedi interakcióit, melyek a beállítottságaik és érzelmi állapotuk által különböztetik meg őket egymástól. A demonstráció végén Franklin elárulta, hogy a milliárddolláros bevételekkel büszkélkedő sorozat legújabb epizódjának karakterkészítője máris elérhető a játék honlapján, így bevethetitek magatokat digitális önképetek megalkotásába, melyet a játék szeptember 4-i megjelenésekor könnyedén importálhattok is a játékba.

10.
10.
drat576
Amikor kijött az első Sims tényleg új volt. És igazából ezt az egész koncepciót tovább lehetne gondolni (most már aztán pláne hogyha a 4. résznél járunk), ki lehetne ebből hozni megint valami újat és innovatívat, mert ez így oltári vacaknak tűnik. Mért nem kapunk mondjuk egy rendes TPS nézetet (persze a meglévő izometrikus mellé). Mért nem bújhatunk bele tényleg a karaktereinkbe? Mért nem követhetjük őket bárhová (munka, suli, akár tömegközlekedés, sokkal több szórakozási és szociális terület), ahol tényleg mondjuk rendes interakciók lennének és nem abból állna egy parkban az élet, hogy két tuja között bepróbál állni mellénk valamelyik kockára egy fazon hogy elmondjon egy viccet (ha tényleg odafér és épp nem állja el egy banán az útját). Ez így nagyon kevés. Mondjuk ha veszik így is akkor persze, minek más. Jó lenne ha elszakadna már az a bizonyos cérna, felgyújtanának pár céget, stb. A játékipart nagyon fel kéne már rázni, mert ami most van az szinte már undorító.
9.
9.
Ehrmahgehrden
Szerintem full gagyi lett. The Sims 3-ban sokkal egyedibb arcokat lehetett összehozni sokkal könnyebben és gyorsabban, Create-A-Style-ról nem is beszélve. Azt meg meg se említsük, hogy az egész játék úgy néz ki, mintha most ollózták volna ki az Én Kicsi Pónimból...
7.
7.
eszeanna
Nem mintha eddig nem lett volna elérhető. Kíváncsi vagyok mennyivel fognak csökkenni az eladások a hiányos alapjáték és a különböző nyelvek hiánya miatt. Azért ha meg lehetne benne gyilkolni a szomszédot az tetszene.
6.
6.
mestermagyar
#5: Mmm... torrnet, ez egy jó fogalom, mostantól használom XD
5.
5.
mestermagyar
#4: Akkor marad a torrnet nem sajnos. Ilyen játék nem érdemel jobbat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...