Elérhető az új Unreal Tournament alfaverziója

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
Kipróbálnád az új Unreal Tournament egy korai verzióját? A pre-alpha build már elérhető minden érdeklődő számára. Ha nem okoz gondot, hogy hiányzó textúrákkal találkozol, bizonyára remekül szórakozol majd.

Fontos tudni, hogy a tegnap napvilágra került pre-alpha verzió még nem hivatalos kiadás. A mozgás, a fegyverek és pályák még fejlesztés alatt vannak, nem kell csodákra számítani. Bár még az élek durvák, pár perc játék után nyilvánvalóvá válik, hogy igazi Unreal Tournamenttel van dolgunk.

A klienst erről az oldalról tudod letölteni.

5.
5.
fary87
nyugi fiuk ez még csak alpha verzió nem teljes nekem tetszik így félkészen is jó a grafika pörgős a játékmenet csak a hangok és a fegyverek zavaróak kicsit némelyik még UT3-as kis design változtatással de ez még nagy mértékben változhat ami még fel tűnt hogy még sok hiba nincs az új UT4 motor teljesen optimalizálva de remélhetőleg a teljes verzióig kijavítják minden 1-es hibáját és akkor szerintem méltó folytatás lesz!
4.
4.
br1Koo
hát akiezzel az alphamoslékkal játszik azt megkínoznám komolyan.. :_D Akkor már az előző verziókkal, mert ez valami hányadék élvezhetetlen semmi.
2.
2.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...