Blogajánló: Kritikusan a játékiparról

Link másolása
Közeledik a nyár vége, jövő héten ilyenkor már a tanév is elkezdődik, így élvezzétek még ki kicsit a szabadidőtöket. Az időjárás már jóindulattal sem nevezhető strandidőnek, de ne aggódjatok, jövőre is lesz nyár.

Borzasztóan nehéz volt kiválasztanom "A négy blogot", hiszen nagyon sok írás született a múlt héten. Nem is tudom, igazán minek volt köszönhető ez a bő termés, talán sok időtök volt az ünnepnap miatt vagy mindenki visszatért a nyaralásból.

Természetesen örülök, ha ilyen sok blog születik, hiszen rengetek témából választhatok ilyenkor és remek beszélgetéseket és agymenéseket olvashatok el. Ezúttal többen is a játékipar helyzetét választottátok témátoknak, így több ilyen típusú írás is bekerült az ajánlóba. Mindenki más oldalról közelítette meg a témát, nagyon érett és jól összeszedett blogok születtek. Nézzük a kiválasztottakat:

  • Ouya - Konzol bemutató - mindig is kíváncsi voltam erre a kicsi a konzolra, azonban nehéz beszerezhetősége miatt még csak az ismerőseim körében sem volt lehetőségem kipróbálni. Hiánypotló írás gregorpgm blogja, hiszen kevés személyes véleményt lehet olvasni erről a kis gépről.
  • Én ezekért a dolgokért szeretem a videojátékokat - régi motorosunk, Yanez írása következik, melyben személyes véleményét osztja meg arról, mit is szeret a játékokban. Érdemes elolvasni és elgondolkodni, hogy miért is szeretünk azokkal a játékokkal játszani, amiket kedvelünk.
  • A múlt nagy árnyéka? Vagy a jövő fénye? - kemény írás Claymentől, mi is a probléma a mai populáris címekkel. Elgondolkodtató írás arról, hogy vajon az egyre jobb grafika elvonja-e a figyelmet a játékmenet gyengeségeitől.
  • Ha úgy érzem egy helyben toporog a játékipar - godach is megfogalmaz egy kritikát a játékipar mai állásáról. Olyan játékmeneti elemeket sorol fel, melyek a múltban még működtek a játékokban, ma azonban teljesen kivesztek belőlük. 


Nagyon jó hetet zártunk ezúttal, örülök, hogy ilyen sok írással ajándékoztatok meg minket. Jövő héten Arell válogat munkáitok közül.

5.
5.
Norbaa
Gratula a bloggereknek, szép munka srácok ! :D pacsi
4.
4.
gregorpgm
Köszönöm, hogy bekerülhettem, szerettem volna kicsit szélesebb körben megismertetni az emberekkel ezt a konzolt, és erre a legjobb hely a Gamekapocs volt. :) És gratula a többi embernek is!
3.
3.
Claymen
remek írások születtek, mindegyiket öröm volt olvasni :)
köszönöm, hogy bekerültem.
2.
2.
Yanez
Jó írásoknak adtál helyet az ajánlóban, és külön hálám, hogy én is köztük vagyok! Természetesen mindenkinek gratulálok, azoknak is, akik nem kerülhettek be!

Amúgy kíváncsi lennék, hogy ez most egy ilyen 4 blogos blogajánló szisztéma? Mi van akkor, ha legalább 6-7 nagyon profi írás születik egy hét alatt? Vagy ha kb csak kettô. Bár a múltkor 5 került be. Puszta kíváncsiság. :)
1.
1.
godach
Lassan nem lesz elég hely a 4 blognak. Személy szerint a hét alatt született írásokból, még csak 10-et is nagy nehezen tudtam volna kiemelni. Nagyon jó blogok voltak sorban, így ezúton is szeretnék gratulálni a srácoknak.
No meg persze, én is köszönöm, hogy újra helyet kaptam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...