Játékakciókat keres a Razer alkalmazása

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 26.
  • Hír
Alkalmazásfejlesztésbe kezdett a Razer, ami egyebek mellett a játékakciókat is monitorozni fogja, hogy egyetlen leárazás se kerülhesse el a figyelmedet. A Cortex szeptemberben rajtol el.

Manapság egymást érik a durvábbnál durvább játékakciók, gamer legyen a talpán, aki kiigazodik közöttük. Bár a sajtó igyekszik beszámolni minden leárazásról, sőt vannak, akik kifejezetten ezekre a hírekre specializálódtak, a hardvereiről ismert Razer most kifejezetten elegáns megoldással készül: a Cortex nevű alkalmazása maga fogja felkutatni neked a legjobb PC-s játékárakat.

A Cortex az Amazon, a GamersGate, a GameStop, a GOG.com, a Green Man Gaming, az Origin és a Steam kínálatát figyeli majd folyamatosan, kigyűjti az akciókat, illetve te magad is kereshetsz közöttük a segítségével. Összeállíthatsz kívánságlistát is, ilyenkor a szoftver értesít majd, ha az egyik cím akciós, illetve ezeken kívül ajánl is neked játékokat, méghozzá a te tevékenységed alapján.

A Cortex egyébként ennél összetettebb csomag, segít a játékok teljesítményének optimalizálásában, és menedzselheted vele a mentéseidet és a screenshotjaidat is. Szeptember 10-én válik letölthetővé, addig early access tesztelés van.

6.
6.
alex512
Amilyen gyorsan halad az emberek bevonása az early accessbe kb felesleges jelentkezni. Nem értem, hogy miért kell ennyire lekorlátozni az egészet én egy napja jelentkeztem és pár száz helyet haladtam, még mindig több mint ezren vannak előttem: momentán 23 ezer ember van benne és 10 ezren várakoznak.
5.
5.
Tetszik az otlet, majd kiprobalom.
4.
4.
Teuton
#2: Viszont nem jár fel mindenki redditre. Plusz, ha már említetted akkor nem kéne linkelni is a dolgot?
3.
3.
makkandis
Jó ötlet, csak kicsit elkéstek vele, jó pár olyan oldal van, ami arra szakosodott, hogy összegyűjtse a legjobb akciókat, vagy be lehet állítani egy árat, ami alatt értesítést küld az akcióról. Az isthereanydeal pedig kicsit több oldalt is figyel és még a kupon kódokat is folyamatosan gyűjti, na meg statisztikát vezet, hogy mi volt eddig a legalacsonyabb ár, szóval itt már elég nehéz labdába rúgni.
2.
2.
grieves13
Minek? Redditen minden érdemes akció fent van... :?
1.
1.
PaprikaJancsi
Hasznos kis alkalmazás PC-re. Konzolra nem kell, mert ott minden egy helyen van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...