Razer Edge PC

A Razer PC-alapú gamer tabletje, erős processzorral, gyorsulásmérővel és különböző perifériákkal.

Megjelenési dátumot kapott a Razer 5G-s kézikonzolja

A Steam Deck kihívójának pozícionált eszköz január 26-án fog megjelenni, azonban már előrendelhető a Razer honlapján.

Hűségprogramot indít a Razer

Saját virtuális fizetőeszköze után új hűségprogramot is indít a Razer. Ebben úgy szerezhetünk zSilver valutát, hogy nem csinálunk mást, mint játszunk. A megszerzett pénzt aztán a Paid to Playben szereplő cuccokra költhetjük.

Játékakciókat keres a Razer alkalmazása

Alkalmazásfejlesztésbe kezdett a Razer, ami egyebek mellett a játékakciókat is monitorozni fogja, hogy egyetlen leárazás se kerülhesse el a figyelmedet. A Cortex szeptemberben rajtol el.

Traileren a Razer játékos tabletje

Tableten játszani is lehet elegáns, főleg akkor, ha a Razer elgondolása mellett tesszük le a voksunkat. Az idei Consumer Electronics Show-n mutatták be kontrollerrel felszerelt Razer Edge-et. Videónk is van róla.

Átalakult a Razer játékos tabletje

A korábban Project Fionaként megismert eszköz megváltozott, és a Razer korábbi ígéretei ellenére jó drága is lesz. Ettől függetlenül tény, hogy ennél erősebb tablet nincs a piacon, és egy szintig valóban megfelel a játékra.

CES 2012: Így fut a Skyrim a Razer tabletjén

Az idei Consumer Electronics Show egyik nagy bejelentését a Razertől hallottuk: a Project Fiona egy igazi gamer tabletnek ígérkezik, ráadásul olyan címekkel is elboldogul, mint a The Elder Scrolls V: Skyrim. Nem semmi élmény a kezünkben terelgetni a Bethesda szerepjátékát.

CES 2012: Razer Fiona - az új gamer tablet

Érdekes módon a Razer nem az új gamer laptopját hozta el a CES-re, helyette egy sokkal nagyobb meglepetéssel készült: a Fiona egy két analóg karral rendelkező, PC-alapú tablet, amit kifejezetten a PC-s játékokhoz fejlesztettek ki, s mint ilyen, eléggé egyedi cucc.