HWSW: Eltűnhet a Nokia és a Windows Phone?

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 11.
  • Pletyka
Link másolása
Egységesíti az egymást részben átfedő márkákat a Microsoft - állítják a kiszivárgó dokumentumok, fokozatosan eltűnhet a Nokia és a Windows Phone, helyettük a Lumia és a központi Windows márka kerül előtérbe, írja a HWSW.

Rövid úton letisztítja mobilos operációs rendszerének márkáját a Microsoft, már a hamarosan induló karácsonyi szezonra a Lumia-Windows párosra fókuszálhat - sugallják a cégtől kikerült belsős dokumentumok a ZDnet információi szerint. Ezek tanúsága szerint a több, egymást átfedő márka közül a kommunikációjában a cég visszalépteti a Nokia és a Windows Phone brandeket, helyettük előtérbe kerül a Lumia és a Windows (kiegészítés nélkül). A Lumia várhatóan a Microsoft által gyártott telefonok gyűjtőbrandje lesz, a Windows pedig általában az operációs rendszerek (telefon-tablet-PC) ernyőjévé válik.

Az értesülés egybevág a korábban kijutott más pletykákkal és a cég korábbi lépéseivel is. A Nokia fokozatos kivezetése a kommunikációból érthető, a korábbi értesülések szerint a Microsoft határozott időre licencelte a finn cég márkanevét, az már a felvásárláskor tiszta volt, hogy a Nokia név a telefonokról idővel el fog tűnni. Helyette a Microsoft Lumia márka jöhet, ez utóbbit a telefongyártó üzletággal vásárolta meg a szoftverház, és akár már a karácsonyi szezonban is ez a brand lehet a Microsoft marketingjének fókuszában (a saját telefonokat illetően).

Tényleg eltűnik a Nokia és a Windows Phone márka? Tudj meg többet a HWSW cikkéből!

31.
31.
Sechu
Egyik név sem fog hiányozni! ;-)
30.
30.
Juha
#27 ne jáccál, ne csetelj, meg filmet se nézz, és meg van oldva :-) aki meg este hív (föleg ismeretlenül), az jót úgysem mond, ne vedd fel! :-)

Viccen kívül: egy Pc/ konzol, és mellé egy telefon. A phablet annak jó, aki este nem megy haza sokszor, és max. Vesz hozzá egy külsö bill.t/kontrollert.
Ez az én véleményem, sry, ha feleslegesnek tartom a sok eszközt, de az én tabletem is a szekrény alján pihen.
29.
29.
Sir-Vival
A Nokiának a maga idejében a Symbian volt az erőssége. Amióta van Android, sem a Symbian, sem a Windows (CE Mobile, Phone, faxom) nem érdekel a kutyát se. És amióta Billy beette magát a Nokiába, a Nokia se érdekel senkit - mélyrepülés van.

Jó, mondjuk a Google márkája, a Motorola se fut jobban na.
24.
24.
#4: Na te se tudsz loaszt se csak talaltal otthon egy billentyuzetet es feleslegesen elkezdted hasznalni.
5.
5.
Danikika94
#4: Mondjuk olyanokat akiket érint vagy érdekli őket! Valószínűleg te nem ez a vásárlópiacba tartozol akkor kérlek ne is kritizáld!
4.
4.
Most őszintén, érdekel ez még valakit ( azokon a szerencsétleneken kívül akik bukták az állásukat ) ? Már lassan ki sem mutatható a piaci részesedésük és ez csak csökkenni fog a jövőben, mivel ez egy öngerjesztő folyamat. Kicsi részesedés -> kicsi támogatottság -> kevés vásárló -> még kisebb részesedés...
2.
2.
"...Windows Phone brandeket, helyettük előtérbe kerül a Lumia és a Windows (kiegészítés nélkül)...."
Ez sincs semmi meglepo mivel az ms szeretne osszefesulni veglegesen az asztali windowst a telefonossal az uj windows neve meg csak ugy siman windows lesz.
Es nem fognak tobbe uj valtozatokat kiadni (legaéabbis ezt tervezik) csak updatelni lehet mint az osx-et.
1.
1.
greenmelon
A nagytestvéretek kicsit le van maradva, MA-n már fél évvel ezelőtt cikkeztek a fokozatosan eltűnő Nokia márkanévről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...