Alien: Isolation - soha ne használj lőfegyvert

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Hiába találunk pisztolyt az űrállomáson, semmire sem megyünk vele egy xenomorph ellen. Miért mondjuk ezt? A lény ravaszabb annál, hogy hagyja magát kilyuggatni. Soha ne lőj az Alien: Isolationben, meg is mutatjuk, miért!

Mára is jutott némi anyag az Alien: Isolationről. Amanda Ripley hiába talált egy pisztolyt, a lövés hangja csak elárulja hollétét, s onnan érkezik a támadás, ahonnan nem is várná. A játékban számtalan módon elhalálozhatunk, ha a videóban taglalt helyzethez hasonlóan nagy mellénnyel szaladunk előre.

A játék október 7-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Ha lemaradtál volna a gépigényről, ideje pótolni.

54.
54.
Ruga
#53: Ülj le 1-es.. Taktika része. Lősz az emberekre, elbújsz, alien ledarálja helyetted őket. Ezen mi olyan bonyolult?! Ha lőni vagy kénytelen akkor készülj, hogy jönni fog. Ennyi. Jó napot..
53.
53.
Raziel
Nekem csak annyi a bajom ezzel a don't shoot dologgal, hogy nem is az alienre lő rá. Még azt megérteném, ha arról lenne szó, hogy ha megpróbálod közelről lelőni akkor lemarja az arcod a sav. Hanem arról, hogy lesznek emberi ellenfelek akik meg akarnak ölni, de te ellenük sem védekezhetsz mert a dög azonnal téged vesz célba(nem logikus és nem is reális megoldás). Szóval vagy elsődleges AI célpont leszel, ha teszel valamit ér mindig automatikusan téged támad a dög, vagy scriptelve lesznek a dolgok. Amúgy meg lángszóróval el lehet kergetni ez már volt egy előző videóban. Ami a filmek alapján is nagyjából reális. Amúgy meg elvileg valami különleges 360 fokos érzékelésük van ami vákumban is működik mivel elvileg túlélik azt is. Esetleg még az űrállomás létezése is jó indok lenne, de ez amit itt mutattak ez gagyi volt... Nem is értettem a logikát. Mert lősz és máris jön hátulról és elkap, ha nem lősz akkor miért ne kapott volna el? Simán ugyanígy megöl, ha nem lősz is mert nem figyeltél és belerohantál nem logikus az egész videó. Szóval most ezzel nálam nagyon mellé lőttek.
43.
43.
szanszi
#40: A könyvben (Nyolcadik utas a Halál) van fegyverük. Mikor elindulnak az idegen hajóhoz, akkor Dallas mondja hogy visznek fegyvert is. Lézer pisztolyuk van, nem golyós. Azért nem használják, mert akkor már tudják hogy nagyon savas a vére, és hogy nagyon gyorsan gyógyul. Úgy mondják, hogy ha rálőnének akkor az a kis lyuk amit éget a lézer az hamar beforrana és közben szétcsepegtetné a vérét ami kilyukasztaná a hajót. Ezért találják ki a hordozható hamvaszót, amit Brett és Parker készít el.
42.
42.
szanszi
#10: A könyvben (Alan Dean Foster: A bolygó neve:Halál) rájönnek hogy a szag alapján tájékozódnak, nem hang alapján.
41.
41.
Blueberry
Azt a béna játékot,hamár mindenféleképp megöl,elötte had verehesek már olyat neki h meggondolja vissza jön-e ;) tegnap néztem a filmeket,ki az a megszomorodott f@sszívó aki fegyver nélkül akar az alien elől menekülni+attól még h sok csirke van a világon,nem mindenki madárlelkü h hagyja megenni magát
40.
40.
Ez a game egy vegig kokemenyen scriptelt valami lesz.
Semmi szabad kezet nem fog adni a jatekosnak.
Tipikusan a marketing overflow game es az utobbi evekben ez mar a sokadik.
Es meg mindig becumizzak sz "emberek".
Nem lesz benne jatek es azert magyaraznak meg mindent mert tele lesz ertelmetlen baromsaggal.
A filmben azert nem hasznaltak fegyvert mert nem volt a hajon nem azert mert ridley scott azt mondta nem lehet hasznalni mert csak.
Lehet kovezni kurvaanyazni de ez egy kikurt nagy atveres lesz.
39.
39.
Ezt a faszsagot.
Minden filmben szarra lehetett loni.
Elarulja hol van?
Nem ossze vissza kell lovoldozni, hanem egyszer-ketszer kupan loni amikor a helyzet adja.
Inkabb hagytak volna ki a pisztolyt vagy mondtak volna nem lehet hasznalni mert akkor kiderulne, hogy 20 perc alatt is vegig lehetne tolni.
36.
36.
csaszi2
#29: Akkor lehet csak én vagyok naív, és reménykedem, hogy ez még itt visszatérhet :)
35.
35.
csaszi2
#27: Miután nem általánosítottam nem értem a kérdést.
34.
34.
SLi
#28: hát ebben az univerzumban nem az Alien ül a fasz rosszabbik végén ennyit elárulhatok
33.
33.
Formula1fanatic
#21: Valószínűleg nem neked találták ki ezt a játékot, szóval ne próbáld megérteni mert nem fog menni:D Ha nem érzed akkor nem érzed, nem vagyunk egyformák.Nem sértésnek szántam.
32.
32.
Csokesz
Ezt az A.I. már annyira szét hype-olták,hogy biztos szarabb lesz a szememben :S
30.
30.
Extol
29.
29.
randall13
#26: A játékokban már egy jó ideje nem kell gondolkodni.
28.
28.
Blueberry
+1,nem halomra kell irtani az alien-eket,de tudja már hogy a f@sz melyik végén űl
27.
27.
Mr.Dead
#26: Komolyan, ha valakinek nem jön be egy játék, ez egy köcsög CoD-os?
26.
26.
csaszi2
#25: El kell bujni, és óvatosan végiglopakodni a pályán. Ez egy olyan játéknak ígérkezik amiben gondolkodni kell, és nem egy CoD-nak, aho a te ízlésednek megfelelően milliószámra kell hentelni az arabokat/oroszokat/azokat akiket éppen nem kedvelnek az amerikaiak.
25.
25.
Blueberry
Ilyet???jó zacc ember lehet az aki értelmet lát abban ha megőlhetetlen elenfelei vannak egy game-ben,és még el se lehet menekülni,ebben mit lehet élvezni?
22.
22.
balint23h
#21: Ha arról szól a játék, hogy üldöz valami te pedig védtelen vagy ellene és ez adja a feszültséget? Inkább az a kérdés mi értelme lenne ha megtudnád védeni magad...
21.
21.
Blueberry
Annak mi értelme egy játéknak ha megvédeni se tudja magát valaki?
20.
20.
Angelwing
#7: amiben az oldalas kisült,lila hagymával...apám na az finom XD
18.
18.
drat576
Szerintem ezt feleslegesen lövik le. Sokkal jobb ha az ilyen dolgokra a játékos jön rá és nem videóból látja előre.
17.
17.
markoci555
Elsőnek is azért nem lőnék mert kilyukaszthatom az űrhajót.Nekem amúgy rohadt szűkösnek néz ki a folyosó, inkább valami rudat fognék, mert mint lehetett is látni tizedmásodperc alatt előttünk terem a kanyarban.
14.
14.
Ra1D3n
#10: Ha netán irgalmatlan szar is lesz, akkor se fog kevesebb pontot kapni 7-nél. Tudod miért? Mert a cikkírók ezen az oldalon félnek egy súlyozottabb és hihetőbb értékelést kirakni adott címekről, illetve egyes szar játékokat túlajnározni és túlpontozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...