Novemberben jön a Wii U-s Super Smash Bros.?

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 15.
  • Pletyka
Link másolása
A Nintendo még nem árulta el, hogy pontosan mikor érkezik a Super Smash Bros. Wii U-s változata, annyi biztos csupán, hogy valamivel a 3DS-es játék megjelenése után számíthatunk rá. Most novemberi premierről pletykálnak.

A Fred Meyer Twitterre kikerült előrendelői kártyája szerint november 21-én kerül boltokba a Super Smash Bros. Wii U-s változata. Habár a Nintendo nem erősítette meg a dátumot hivatalosan, sőt a kártyán is feltüntetik, hogy a megjelenés időpontja végül változhat, ez is hihetőnek tűnik - a készítők eddig csak annyit mondtak, hogy valamikor 2014 telén jön a játék.

Az új Super Smash Bros.-ból egyébként 3DS-es verzió is készült, ez Japánban már a múlt hét óta kapható, hozzánk pedig október 3-án jön - aki még a megjelenés előtt kipróbálná, szeptember 19-én letölthet belőle egy demót is. További érdekesség, hogy a Super Smash Bros. Wii U-s változatához valószínűleg a 3DS-ünket is használhatjuk majd kontrollerként.

3.
3.
Norbiii
#2: Az tuti biztos, bár én ezt a játékot sosem szerettem annyira, de azért hajrá!
2.
2.
SzDavid99
Ha a karácsonyi szezon előtt jön, akkor rendesen megdobhatja a Wii U eladásokat, akárcsak a Mario Kart 8.
1.
1.
p3ti
Egyetlen ok amiért eddig nem adtam el a Wii U -t. Azt hiszem 2 cím lesz amivel aktívan fogok játszani az év végén : Bayonetta 2, Super Smash.

Nálam a Melee vitte eddig a pálmát..szerintem meg sem tudnám számolni mennyi időt öltem/ünk bele abba a játékba...talán 2000-3000 órát...vagy annál is többet - passz. Nálam messze a legtöbbet játszott játék a Diablo 2 után
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...