Elite: Dangerous - elindult a második bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 4.
  • Korai verzió
Link másolása
Egy csomó frissítéssel kezdetét vette az Elite: Dangerous második bétafázisa, ezzel együtt a Frontier Developments bejelentette a harmadik tesztidőszak dátumát is. Emellett egy raklap látványos képre tettünk szert.

Tegnap indult az Elite: Dangerous második bétafázisa, amely egy csomó újdonsággal csábítja a világűr meghódítására vágyó játékosokat. Új fejlődési rendszer került a kalapba: az "ártalmatlan" titulustól egészen az "elitig" fejlődhetnek karaktereink, de lesz itt hírnév rendszer, és 570 naprendszer is, amelyek felfedezéséhez 381 ezer fényévet kell utaznunk.


A bétában találunk új állomásokat, illetve hajónkat is számos aspektusban fejleszthetjük és új fegyvereket is vásárolhatunk.

Emellett az engine-t is optimalizálták a srácok, friss zenéket hallgathatunk és bekerült a játékba az oktatómód is. A SLI- és Crossfire-támogatásnak köszönhetően megfelelő hardver birtokában immáron a 4K felbontást is előcsalhatunk az Elite-ből.


A Frontier már előretekint: október 28-tól indul a harmadik bétafázis, az új funkciókról és kiegészítésekről a következő hetekben értesülhetünk.

Az Elite: Dangerous végleges megjelenési dátuma nem változott: továbbra is 2014 negyedik negyedévében várható.

7.
7.
vnm51
#3: Mármint én?
Csak a Frontier-rel, de azzal irdatlan mennyiséget olyan 93' magasságában.
Volt hogy napokig semmi mást nem csináltam csak Elite 2, már azzal is rekord mennyiségű idő ment el, ha ki kellett pakolni mondjuk egy Panther Clipper-ből, mert ugye abba valami 2000 tonnányi cucc fért, és csak egyenként lehetett kipakolni. Úgyhogy fogtam egy radírt meg még valami nehezet, rátettem a billentyűre és az egérre, és addig megebédeltem, míg az "automatizált" kipakolás zajlott:)
Nagy játék volt, főleg a felderítős része, remélem ez is folytatja a hagyományt.
6.
6.
zozo76hun
En csak olyan 88-90 kozott talalkoztam vele elosszor, de akkor aztan ejjel-nappal nyomtam C64-en...
5.
5.
Juha
Én csak a Frontier-ral, de sokat szenvedtem, hogy elindítsam 386-oson, mert belsö memória kellett neki, hiába volt meg a 2 MB Ram :-)
De haverral addig buheráltuk, míg el nem indult.
Akkor nemigen volt olyan, hogy unalomba fulladt egy játék, mert max. 1-2 játék lehetett egyszerre a 40 MB-os vinyón a win 3.1 mellett, így is mindig ment a balhé, hogy letöröltem a szövegszerk. programot, és hova lett a telepítöjének 4. Floppy-ja (ha jól emlékszem a lemmings.arj fájl volt rajta :))
De az érzés, amikor többnapos próbálkozás után elindult - felbecsülhetetlen :-)
3.
3.
zozo76hun
te is jatszottal mar vele 1984-ben?
2.
2.
Ecneb
Szép képek, várom a játékot már egy ideje, remélem nem lesz unalmas hosszú távon sem.

OFF:
Egy rendes képvetítőt illene már végre betenni az oldalba, mert ez a 100%-osan visszaadott kép, aminek csak a jobb felső sarkát látjuk, nagyon béna.
1.
1.
vnm51
Óóóó baszki jöjjön már ki.... Ennyire még nem vártam játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...