Blogajánló: Sherlock Holmes és a japán Terminátor

Link másolása
Remélem, sikerült ezúttal is belezsúfolnom a címbe az eheti kiválasztott blogok tartalmát címszavakban. Ahogy látható, sok mindenről volt szó ezúttal is, kattintsatok a részletekért.

Sok érdekes téma bukkant fel a múlt héten a Gamekapocs blogszekciójában, így ennek megfelelően a blogajánló is egészen vegyesre sikerült. Lesz itt szó japán írók műveitől kezdve a legújabb Sherlock Holmsig mindenről. Lássuk is, kik a heti kiválasztottak:

Potenciális Lehetőségek: Terminator - godach nagyon sok bloggal szokta megajándékozni az oldalt és ezúttal is sikerült bekerülnie az ajánlóba. A Terminátor univerzumáról kevés jó játék készült, pedig volt már rá próbálkozás. Ezekről olvashattok a blogban.

Mi kellene az Xbox One-nak? - a kérdés jogos, hiszen ebben a generációban a Microsoft kicsit lemaradt a Sony masinájától. Aggodalomra azonban még semmi ok, bőven behozható még a PS4. Hegegege blogjában pár tippet is ad az eladások megdobására.

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - évről évre fejlődnek ezek a Sherlock Holmes játékok, melyekbe én is mindig belenézek. Ezúttal még nem volt alkalmam kipróbálni az új részt,  de az előzetesek alapján ígéretesnek tűnt. DarkLord blogjában elolvashatjátok véleményét a játékról.

Japán hetek a Gamekapocs blogszekciójában 2. rész - hosszú és igényes blogot tett le az asztalra giga321, melyet még annak is érdemes elolvasnia, akit nem érdekelnek a japán művek. Ezúttal érdekes könyvbemutatóval ajándékozott meg minket, ki ne hagyjátok!

5.
5.
Yanez
Jó lett! Gratulation Gentlemen!
4.
4.
Norbiii
3.
3.
giga321
1.
1.
godach
Gratulálok mindenkinek. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...