Blogajánló: Kényszerpályán

  • Írta: Arell
  • 2014. október 13.
  • Hír
Link másolása
Sajnos a blogajánló nem pont úgy sikerült, ahogy terveztük, a két héttel ezelőtti kihívásra ugyanis a jelek szerint nem sokan emlékeztetek. Ám aggodalomra semmi ok, bőven volt miből válogatni a munkáitok közül!

Sajnálattal láttam, hogy a két héttel ezelőtti retró játékos kihívásra végül senki nem készült, ugyan láttam, hogy beszéltetek róla. Ám annyi baj legyen! Az ember kreativitását nem lehet szabályozni és amúgy is jókat írtatok, szóval íme, a múlt heti választék:

  • Nextgen-e a Nextgen? - Mitől új generációsak a jelen konzoljai? Mi az, amit elvárunk és mi az, amit elvárhatunk az Xbox- és a PlayStation-széria legújabb tagjaitól? Talán a 60 fps és az 1080p túl nagy kívánság? Erről és még sok más nézőpontról értekezik Yanez úr a keleti partról.
  • Driveclub - A PlayStation szégyene [KRITIKA] - A Driveclubbal nem mindenki elégedett, amit a világhálón található kritikák és vélemények is bizonyítanak. DaemonX, aki a címet bejegyzésében ipari hulladéknak minősíti, részletesen kifejti, hogy a játékkal mi is a probléma. Olvassatok bele! De ha már DaemonX blogjánál tartunk, érdemes egy pillantást vetni a "Játék a valóság, valóság a játék?" című írásra is!
  • Értékelés: The Walking Dead S04 - A zombis filmek koronaörököse egyértelműen az AMC The Walking Dead című sorozata, melyben az erős karakterek, a hangulat és a történet mind együttműködik abban, hogy egy élvezhető egész kerekedjen belőlük. Godach a negyedik évadról írt egy spoiler-veszélyes értékelést, amivel jólesett nosztalgiázni egy kicsit. Ha viszont kellemes emlékekről esik szó, csekkoljátok a szóban forgó felhasználónk "Retro Blog Képekben: 1990-1993 M1, M2 Best." című bejegyzését is. Kíváncsi vagyok, mi mindent ismertek fel belőle!
  • Sherlock Holmes Crimes & Punishments - DarkLord tesztjében elolvashatjátok, mit kínál Sherlock Holmes szeptember végén megjelent kalandjátéka valakinek, aki a műfaj rajongója. Az erősségeket és hiányosságokat egyaránt bemutató kritikát érdemes átnyálazni mindenkinek, aki még nem döntötte el, hogy kipróbálja-e magát a legendás nyomozó bőrében.
3.
3.
godach
Úgyszintén. Jók voltatok, skacok...
2.
2.
Yanez
Köszönöm, és a többieknek is pacsi! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...