2015-ben vagy 2016-ban jöhet a Gran Turismo 7

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 14.
  • Hír
Link másolása
A Polyphony Digital fejese, Kazunori Yamauchi megtörte a csendet a Gran Turismo következő részével kapcsolatban. A PS4-re való fejlesztés gyorsan halad, legjobb esetben már jövőre rátehetjük a mancsunkat a szimulátorra.

A GamesTM-nek adott interjújában Kazunori Yamauchi elmesélte, hogy nehéz volt a PS3-ra való fejlesztés, ám a PS4 esetében minden megváltozott. Az úriember szerint minden természetesen fut, hihetetlen a különbség az előző konzolhoz képest.

Ami természetes is, lévén a PS3 Cell processzorára való fejlesztés közismerten bitangnehéz, ezzel szemben a PS4 PC-re hajazó architektúrájára játszi könnyedségű a programozás.

A Gran Turismo 7-et tekintve világos jövőképpel rendelkezik a Polyphony Digital. Nem mindent tudtak belerakni a GT6-ba, a folytatás "megfelel majd annak a kornak, amiben élünk". Yamauchi pontos dátummal nem tudott szolgálni, ellenben annyit elárult, hogy 2015-ban vagy 2016-ban érkezik a hetedik epizód PS4-re.

Habár a Polyphony korábban azt ígérte, hogy még idén kapunk egy új Gran Turismót, ám ismerve a stúdió tempóját, nem vagyunk meglepve, hogy egy-két évet csúsznak a munkálatok.

11.
11.
Angelwing
biztos hogy ÁLL LEEJTŐS lesz grafikailag,várjuk szeretettel :)
10.
10.
Falcon
még ps2-es részek csúcskategória volt aztán megpihentek és az 5-6-odik résszel a kukába küldték az egész sorozatot ! mára már a kit érdekel a következő rész kategóriában van
9.
9.
PaprikaJancsi
Sajnos soha sem volt szerencsém GT-hez, annak ellenére, hogy volt PS2-m, de mivel itt a Forza annyira nem hiányolom. Biztos jó kis játék lsz
8.
8.
Tony
En ps3on ismerkedtem meg a gt5 alap valtozataval majd hamar rajottem hogy a bovitett valtozat kell nekem majd lecsereltem arra utana jott a gt6 aniverssary edition. Legjobb volt szamomra :)
7.
7.
szakallaskan
Nagyon izgalmasnak hangzik,hogy az eddig meg nem valósított ötleteiket beleépítik a játékba.Remélem 2015-ben megjelenik.
6.
6.
Exorcist
Várom s bízom benne hogy az én igényeimnek is meg fog felelni.
4.
4.
Nothing
Inkább 2016 lesz az, vagy leghamarabb 2015 karácsony.
Nem is baj, én úgy vagyok vele, dolgozzanak rajta, adjanak bele mindent. A GT sorozatnak eddig is csak ártott a folyamatos, határidők miatti kapkodás:

GT2 - Az NTSC verziót be sem tudták fejezni a karácsonyi rohamra, 95%-os verziót adtak ki, amit később kicseréltek a boltokban.
GT3 - Először mint PS2 launch title tervezték, majd 2000 karácsonyára, végül átcsúszott 2001-re, de így is benne hagytak néhány hiányosságot (bár ettől még a mai napig az egyik legjobb versenyjátéknak tartom).
GT4 - Szintén jóval a beígért dátum(ok) után jött ki, mikor már nagyban ment a meló a GT5 projecten is. Azért így is bitang jó lett.
GT5 - Itt is csúszkált a megjelenés, ráadásul érezhetően nem maradt idő egy csomó dolog (képfrissítés optimalizálás, V/H sync kiegyensúlyozás, törésmodell, standard kocsik full kidolgozása, stb..) csiszolgatására.
GT6 - Talán ez a rész volt az, amelyet végre, legalább nagyjából az ütemtervnek megfelelően hozták össze.
3.
3.
Chelseafan1989
#2: ez így van.
Forza Horizon2-t kipróbálnám de csak one-on de arra nem fektetek be mert nekem nem ér annyit és rendelkezem ps4-el és úgysem használnám a one-t!
nekem van x360-m is és a Forza 4 is remek játék de aki kezdetek óta GT-zik azoknak örök marad!
de remélem azért elsőre jó lesz a GT7 és benne lesznek alapból az autóhangok és kap minden autó elsőre belső nézetet!
2.
2.
floax
Kíváncsi vagyok rá. Én csak a 6 részét játszottam ps3-on de szerintem nagyon béna lett. Forza 4 jobban lekötött , most meg a forza horizon 2 .
Mondjuk addigra csak lesz ps4-em és akkor majd kipróbálom . Addig nem mondok rá semmit. ( Sajnos manapság azok fikázzák legtöbbet a játékot akik nem is játszottak vele .)
1.
1.
Chelseafan1989
már várom de amíg nem jön addig a Project Cars-al is elleszek szerintem de egy GT mindig alap a PS tulajoknak szerintem nekem megvan mindegyik és az autós játékok legjobbika!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...