Eddig 60 millió Halo talált gazdára

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 20.
  • Biznisz
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek a Halo-sorozat eladásai: immáron 60 millió darab talált gazdára a széria részeiből világszerte. A frencsájz 13 évvel ezelőtt indult a Halo: Combat Evolveddel.

A Microsoft eddig több mint 60 millió Halo-címen adott túl világszerte, a frencsájz 13 évvel ezelőtt indult útjára az első Xboxra megjelent Halo: Combat Evolveddel. A legutóbbi eladási mérföldkő 2012 decemberében született, akkor 50 millió példánynál járt a sorozat.

A 60 millió kópia magában foglalja a számozott részeket (Halo 1-4), az olyan mellékágakat, mint az ODST, a Reach, a Halo Wars, valamint a Halo: Spartan Assault és a Halo: Combat Evolved - Anniversary. A redmondiak szerint a játékosok több mint 6 milliárd órát játszottak a különféle Halo-címekkel, ez 684 ezer évet jelent.

Ennél markánsabb eredményt csak néhány cím, köztük a Mario, a Pokemon, a Need for Speed, a Final Fantasy, a LEGO, a Grand Theft Auto és a FIFA tud felmutatni, ezek a szériák régebbiek és 100 millió eladott példány felett járnak. Fontos különbség, hogy a Halo egy Microsoft-exkluzív sorozat - bele sem merünk gondolni, hogy mennyi kelhet el belőle, ha multiplatform lenne.

A Halo útja még nem ér véget, novemberben érkezik a Halo: The Master Chief Collection Xbox One-ra és 2015-ben a Halo 5: Guardians.

32.
32.
MUNRO
#30:Figyelj drágaságom, ha nekem címzel egy kommentet, akkor, tudod kéne a kettőskereszt plusz szám kombó, vagy válaszüzenet. Úgy egyszerűbb lesz beazonosítani... De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, játszottam vele, mivel abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a birtokomban van egy-egy ps3, ps4, x360, xo. Véleményemet leírtam, elég öreg vagyok ahhoz,hogy ne próbáljalak meggyőzni az igazamról, de ahhoz is, hogy ne érdekeljen a véleményed. Csók puszi, befejeztem a veled való kommunikációt.
31.
31.
BandiSecurity86
Sokak szerint ha nem lett volna HALO az első xbox-ra,akkor nem lett volna x360 sem......Annyira az az egy játek vitte a hátan a konzolt.
A Halo nekem is a legjobb story FPS jelenti pedig szinte minden jobbnak tartott FPS játszottam az elmúlt években,ami jött konzolokra is.
A Killzone is jók,de mind sztoriban,mind multiban meg sem közelití minöségben.Mondom ezt úgy hogy inkább PS párti vagyok.
29.
29.
kopic
Retardáltkapitány ismét megmondta a tutit.
26.
26.
MUNRO
#25: Természetesen az is minőségi játék, bár a harmadik részének a vége olyan agyatlan zs-kategóriás lövöldözéssé ment át, hogy azt egyszerűen nem bírtam tovább... Szóval minőségi de SZERINTEM nem tud versenyezni egy Halo-val, Gears-sel, vagy a legkedvencebb játékommal, az MGS-sel.
24.
24.
p3ti
#18: Itt továbbra sem azzal van a baj hogy neked nem tetszik valami, hanem a stílussal és a lekezelő "hangnemmel". Nem mindenkinek tetszhet a sorozat, mint ahogy nem mindenkinek tetszik az Uncharted sem. De egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogyha valakinek nem tetszik az XO, vagy utálja annak felhozatalát, az miért nem tud mondjuk kulturáltan hozzászólni a hírhez? Nekem pl. abszolút nem volt kimagasló az uncharted sorozat - jól szórakoztam vele - viszont a Halot X emberrel játszottam végig, és kb. 1000 meccset nyomtam le vele a multiban. Ugyan annyiért vettem mindkét játékot, mégis az egyikkel 30x annyit játszottam.
23.
23.
Habbobitas
Megmondó Kapitány, mint ahogy megszoktuk, megmondja a saját faszságát.
21.
21.
p3ti
Egyik kedvenc sorozatom, abszolút megérdemli a sikert. Én kb. 1 hete játszottam végig a Halo 3mat - technikailag persze már nem annyira szép mint 2007ben, viszont a story és a játékmenet még mindig megállja a helyét. 3man játszottuk végig és nagyon jól szórakoztunk rajta. A reach pedig még mindig gyönyörűen fest...alig várom hogy jöjjön a masterchief collection - 4 game 4x coop. A multiplayer pedig az egyik legaddiktívabb volt számomra az utóbbi években - igényli a rendes csapatmunkát.
20.
20.
MUNRO
#18: "Olyan hülye vagy mint a segglyukam körül lévő szőrszál ami nap mint nap szaros less" Elarulnad nekunk, hogy ezen az elmes hozzaszolason mennyit gondolkoztal? Ne, varj hagyd, ennyibol mindenki levagja, hogy az inteligencia szinted kb azzal a galandfereggel egyenerteku ami a segglyukadon keresztul tavozik nap mint nap es osszeszarozza a szorszalaidat. Inkabb menny vissza ancsartidezni, a Halot meg hagyd meg azoknak a gamereknek akik a minoseget szeretik. Gondolom az a 60 million player aki megvette az mind egy hozzanemertoelvakultxboxfanboy...
19.
19.
szakallaskan
Remélem meglesz a 100 millió eladott példány is majd,miután megjelenik a Halo TMCC és a Halo 5.Legyen már november.
18.
18.
Megmondókapitány
#10: Az persze :D Aki szerint meg nem a McDonald's hamburgerek a legjobbak a világon az vagy elvakult burgerking fanboy, vagy nem ért az ízekhez. Olyan hülye vagy mint a segglyukam körül lévő szőrszál ami nap mint nap szaros lesz. Definiáld a hozzáértést. Ennyi erővel csak a játék készítői értenek hozzá, más nem.
Az emberi vélemény szubjektív, ha szerintem egy rakás hányás a grafikája a 4. halo résznek (saját tapasztalat alapján) az unchartedes élményeim után, akkor ez van, de nehogy már majd pont a te hülyeséged határozza meg a játékokhoz való hozzáértést :D Még a gears of war is jobb játék mint ez...
17.
17.
MUNRO
Ja és az első részét pc-n toltam ki, abban az időben még csak ez meg ps2-m volt. Gyakorlatilag ez miatt váltam xbox-ossá.
16.
16.
zozo76hun
osszeset
15.
15.
zozo76hun
fantasztikus a halo. az osszesbresut vegigjatszottam ami fps volt.
14.
14.
DON GONDOCS
#8: Aszt a megveszekedett pikkelyes vakondot. ehez még hasonló sincs.
11.
11.
Habbobitas
10: Vagy mindkettő.:)
10.
10.
MUNRO
Én úgy voltam a Halo - val, hogy amikor először játszottam vele nem tetszett. De aztán folytattam és aztán egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Ez a játék egyszerűen zseniális. A történet, a zene, a hangok, a grafika. Aki szerint, ez nem így van, az vagy elvakult ps fanboy, vagy nem ért a játékokhoz.
9.
9.
shatterhand
3: csili vili-től ez messze volt
8.
8.
kopic
http://www.xboxachievements.com/game/halo-the-master-chief-collection/achievements/

Not bad.:)
6.
6.
BandiSecurity86
A Halo 5 miatt fogok majd idővel lehet venni,egy One a Ps4 mellé.Számomra a története nagyon ott van,meg az elenfelek viselkedése is legendás fokozaton.
5.
5.
Neo1989
Én a magam részéről kivittem a 2-t, a 3-at ,a 4-et, Reach-t.
Nem voltak rosszak de ha v ki boxban gondolkodik akkor inkább a Forza-kat és a Geras-t ajánlanám.
És lesz GOW XO-ra is higgyétek el.
4.
4.
Megmondókapitány
Kipróbáltam közel az összes részét, egyik sem tudott megfogni és még mindig nem értem mit lehet rajta szeretni... még 1 ok hogy soha ne vegyek XO-t.
1.
1.
godach
A Halo-nak valamilyen varázsa van. Sokaktól hallottam már, hogy mit lehet szeretni, neonfényekben úszó, gyerekes idegenekben. Kívülállóként igazat adok nekik. Én mégis belekezdtem és azóta az egyik kedvenc franchiseként kezelem. XO-t is csak az ötödik rész miatt tervezek. Na meg a Forza...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...