Infók érkeztek a következő Gears of Warról

  • Írta: Arell
  • 2014. október 25.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox feje, Phil Spencer megosztott néhány gondolatot a Black Tusk által gondozott Gears of War következő epizódjáról, mely során szó esett arról is, hogy a játék milyen elvek és tapasztalatok alapján formálódik.

Phil Spencer, a Microsoft Xbox divíziójának vezetője elárult néhány titkot a Black Tusk fejlesztése alatt álló Gears of War-folytatásról, melyben többek között arra is kitért, hogy szeretné, ha a széria hangulata visszatérne a 2006-ban lefektetett alapokhoz.

"Ami leginkább megfogott engem a korai Gears of War-játékokban- az talán az engem érintő dolgok epikus mérete volt" - kezdte mondandóját Spencer az IGN-nel készült podcast interjúban. "A történet, a helyszín sokkal inkább volt lélekkel teli és talán egy kicsit sötét. Úgy gondolom, hogy [azóta] a játék majdhogynem önmaga paródiájává változott; mindenféle rettenetes ok nélkül. Nehéz folytatni ennek a szellemi tulajdonnak a fenntartását."

Az év elején a Microsoft megvásárolta a Gears of War jogait az Epictől és rögtön át is adta azt leányvállalatának, a Black Tusknak, a csapatba pedig sikeresen átcsábította Rod Fergussont, hogy felügyelje a projekt menetét.

"Tudom, hogy a Judgment nem mindenkinek váltotta be a reményeit és szükségleteit ahhoz képest, hogy mit szerettek volna, de van egy új csapatunk és [Fergusson] odafigyel a folytonosság megtartására. Azt gondolom, biztosak lehetünk benne, hogy a következő tíz évre befektetünk ebbe a dologba, legalábbis én szeretném, ha így lenne" - közölte az Xbox feje.

Hogy a játék mikor jelenik meg és mi lesz a címe, azt egyelőre nem lehet tudni, de amint kiderül, az elsők között lesztek, akik megtudják a részleteket.

25.
25.
dzsiádzsó
#24: Nekem meg az a véleményem, az elmúlt 12 évben bizonyított a MS studio, Mattrick majd meglátjuk mit hoz össze pár év alatt, lehet X1 egy elég elcseszett valami lett minden téren, de Xbox 360 sikereit nem veszi el. Az MS elszállt ez tény, de ez a rossz kezdés velem nem feledteti az elmúlt évek sikereit, nem igazságos valait megkövezni pár rossz döntéséért, miközben volt ezer másik jó!
24.
24.
kopic
#23: A Mattrick gyerektől azért fényévekkel jobb vezető, látszik, hogy ő tényleg a játékosokért van, és mindent megtesz azért, h a kezdeti balfaxkodást helyrehozza.
23.
23.
sebtapasz
Ez a Phil Spencer nekem mennyire egy ellenszenves faszrobot! :D De ettől függetlenül ha lesz új GOW remélem nem cseszik el!!! :)
22.
22.
greenmelon
#21: Hát inkább, mint még 1 Judgement féle rémálom...
21.
21.
Dante2014
Első részekre utalás, visszanyúlni a régebbiekhez...miért van olyan érzésem, hogy ebből reboot lesz? :/
20.
20.
szakallaskan
Nagyon helyes,hogy visszatérnek az első részben tapasztalt sötét darkos hangulathop!Ez hiányzott csak a többi részből!
16.
16.
adamsfamily
Szerintem az első 2 rész még jó volt,de a 3. részt szerintem nagyon elszúrták.Hiányzott belőle az a sötétség,ami megadta az első 2 rész kicsit nyomasztó hangulatát.A 3.részt is végigjátszottam,de a sorozat csúcsát szerintem a mai napig a 2. rész képviseli.
15.
15.
macilaci40
Egyetértek a Gears of War 3 volt a legjobb.Kíváncsi vagyok ez hogy fog sikerülni.
14.
14.
p3ti
"melyben többek között arra is kitért, hogy szeretné, ha a széria hangulata visszatérne a 2006-ban lefektetett alapokhoz.

"Ami leginkább megfogott engem a korai Gears of War-játékokban- az talán az engem érintő dolgok epikus mérete volt" - kezdte mondandóját Spencer az IGN-nel készült podcast interjúban. "A történet, a helyszín sokkal inkább volt lélekkel teli és talán egy kicsit sötét."


Pont ezt várnám el egy új GOW résztől. Sötét, brutális, epikus - remek multival és természetesen 4 fős coop moddal. Számomra a széria első 2 része mai napig egy iszonyatosan nagy etalon. A judgement nem volt annyira rossz, viszont semmi extrát nem nyújtott. Nem volt benne olyan momentum ami évek után is emlékeztetni fogja az embereket a játékra.... Na hátha most !
13.
13.
dzsiádzsó
#10: Kérdésekre adandó válaszok nagy része azért meg lett válaszolva, de maga a sztori még lezárt, attól függetlenül, hogy maradtak kérdések, a kettő nem ugyanaz! Az, ha kiderül Myrahh (ha jól emlékszem) emberi az egyértelmű, ha kiderül, hogy lett a Locustok királynője attól még megdöglött mind, tehát ez nem nyit újra semmit, a sztori lezárt, igaz megválaszolatlan kérdésekkel. A Labor azért hozták létre megfékezze a fertőzést és odamenekítették a jobb tudósokat, semmi másra nem szolgált, nyilván kísérleteztek, hogy lehetne a Locustokat is megmenteni, de nem jártak sikerrel.
12.
12.
kopic
#10: Google a barátod.
11.
11.
UncannyDante94
#5: Egyetértek veled, én is megnéznék 1 előzmény részt !:P
10.
10.
Zeroni
#5: Hát a sztori semmilyen saját maga által feltett kérdésére nem adott választ, ráadásul ezek nagy része nem "tipikus mellékszál". :) Szpojler: Ki volt a királnyő? Miért volt meglehetősen humanoid beütésű? Mik a királynő rejtélyes utalásai Marcus személyére? Mi volt az a labor a második részben ahol a fura teremtmények jöttek? satöbbi
9.
9.
kopic
#4: Hát nem tudom, nekem az 1.része nem nagyon jött be (ettől függetlenül 2x is végigvittem). Sztem a 2. lett a legjobb, annak a multijába vagy 150-200 órát biztos beleöltem, Gold tagság nélkül.:) És a sztorit is végignyomtam összes nehézségen.

Am az új része sztem leghamarabb 2016 végén fog jönni.
6.
6.
PaprikaJancsi
A lényeg, hogy legyen jó és élvezetes :)
5.
5.
dzsiádzsó
#3: Lezárták, Te tudod rosszul. Abba viszont igazad van bármikor újra lehet nyitni, de ez elég gagyi lenne.

dcakee: Lehet előzmény is! Pl E-Day bemutatása, amit egyszerűen Xbox 360 korlátai miatt nem vállaltak be a fejlesztők anno. Pendulum háború stb stb. Simán rá lehet húzni 3 részt, ami elég erre a genre bőven.

4.
4.
dzsiádzsó
Szerintem is az 1 volt a legjobb, 3.-nak jó volt a Storyja, de multi a 2. rész óta csak zuhan. Anno az első rész, te atya úristen, legjobb multis játék marad valószínű míg élek, a hibái ellenére messze legélvezetesebb valami volt, persze kellett a jó társaság is hozzá, ezúton is köszi mindenki :)
Remélem grafikailag az 1 a követendő példa, a 3. rész már Crackdown-os rajzfilm volt.
Gondoltam lesz valami GoW-os hír, a most rengeteg munkatársat keres a BlackTust tehát fő fejlesztési fázisba ért a gamma, azért megnéznék most pár beta jelenetet! Jó kézben van biztos a játék, mert egész nap a régebbi részekkel játszanak a fiúk, tehát lesz miből meríteni, külön öröm, ha valaki nem valami fejéből kipattant marhaságot próbál ráerőltetni a sorozat régi fanjaira.
Az biztos ha lesz egy GoW1 szintű valami X1-re, mármint szól akkorát, mint anno az 360-on, veszek egy fosboxot én is :)
1.
1.
Mr.Dead
Remélem a harmadik részre fog hasonlítani. Szerintem magasan az volt a legjobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...