Toybox Turbos - a Micro Machines nyomdokain

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 26.
  • Bejelentés
Ha már úgyis mindenki Micro Machines-klónokat gyárt, miért pont a sorozatot megalkotó Codemasters maradna ki a buliból? A Toybox Turbosban ismét a matchboxok volánja mögé pattanhatunk.

Szűk két hónappal ezelőtt teszteltük le a Table Top Racinget, és már akkor sem bírtuk ki, hogy ne emlegessük fel a Micro Machines-sorozatot. Nos, úgy tűnik, magát a Codemasterst is elkapta a nosztalgia, így a fejlesztőcég is előrukkolt egy új matchboxos autóversennyel - ez a Toybox Turbos.

Ha megnézted a trailert, túlzottan nem kell magyarázkodni a látottakkal kapcsolatban: adott 18 különböző pálya (értsd: konyhaasztal, iskolalabor, biliárdasztal és hasonlók), ahol aztán egymásnak ereszthetitek a játékautókat, és versenyezhettek kifulladásig. A játék során 35 járgányt (versenyautókat, fagyis kocsit vagy akár holdjárót) zsebelhettek be és szabhattok testre, és természetesen multi is lesz, helyben vagy online négy játékos játszhat majd egyszerre.

A Toybox Turbos PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is elkészül, a PC-s változat november 11-én érkezik a Steamre, 12 fontos áron.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...