PS4-re is jön a Primal Carnage: Extinction

Link másolása
PC mellett PlayStation 4-re is megjelenik a Primal Carnage: Extinction nevű dinós multiplayer játék. Bár a számítógépes változat elvileg még ebben az évben megérkezik, a PS4-es verzióra 2015-ig várni kell.

Még év elején lőtték le a történet-vezérelt Primal Carnage: Genesis fejlesztését, mert a fejlesztők nem igazán tudtak megegyezni a játékkal kapcsolatban. Ennek a projectnek a hamvaiból született meg a találó című Primal Carnage: Extinction, mely az eredeti tervekkel ellentétben egy multiplayer-orientált játék lesz. (Így a játék egyébként nagyobb hasonlóságot mutat az eredeti Primal Carnage-dzsel, de ne bonyolítsuk a dolgokat.)

A Primal Carnage: Extinction steames oldala szerint a játék PC-s változata még ebben a hónapban elérhető lesz, de pontos dátumot nem adtak meg a fejlesztők. Közben bejelentették, hogy a játék kap egy PS4-es változatot is, azonban az csak jövő év elején fog valamikor megjelenni. Ennek örömére egy trailert is összedobtak, melyet lent tekinthettek meg.

11.
11.
Cellator
Hát, bárki bármit mond, ez igen röhejes trailerre sikeredett...
10.
10.
XStormsniperX
#8: Nem tervezni kell, csinálni! Addig kell belefojtani a vízbe, amég nem kapálódzik...
9.
9.
crytek
Kár hogy soha egy értelmes dinós game-et se csinálnak :(
8.
8.
Heisenberg
#7: Szerintem az anyja már tervezi:D:D:D
7.
7.
XStormsniperX
#5: "ennyit kap a ps.. indiket meg multiplatformer címeket, eközben tolom xboxon onen a sunset overdivert ami nagyon jó lettés sz#rbaveri a lst of ust xdd nem is beszélve a forzáról"

Na ezért téged el kéne altatni... De tényleg...
6.
6.
Heisenberg
#5: Igazán kifinomult ízlésed lehet:D #retardsshouldalldie
5.
5.
killer2000
ennyit kap a ps.. indiket meg multiplatformer címeket, eközben tolom xboxon onen a sunset overdivert ami nagyon jó lettés sz#rbaveri a lst of ust xdd nem is beszélve a forzáról
#xboxmasterace
#emptystation
#indiestation
3.
3.
dcba
EZ ugye csak egy rossz vicc!!! Mondjuk az elozo resz is az volt. Borzalmas egy jatek volt, pedig nagyon izgatott voltam, mivel imadom a Dinos jatekokat.
2.
2.
DonRendes
Hát ez elég pocsék a mostani játékokhoz képest :)
1.
1.
PaprikaJancsi
Miben lesz más mint a sima, ami nekem úgy tűnik, hogy eléggé befuccsolt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...