Befutott a This War of Mine új előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 31.
  • Videó
Link másolása
Egyedülálló módon mutatja be a háborút a lengyel 11 Bit Studios a This War of Mine-ban. Egy 2D-s, oldalnézetes játékkal lesz dolgunk, amelyben egyik napról a másikra tengődünk a tűzvonalban egy civil csapatot irányítva.

A This War of Mine nem egy újabb lövöldözős játék, amelyben legfeljebb a muníció és a gránát miatt aggódhattunk. Itt az élelem, a kötszer vagy az alkohol megszerzése lesz a fő feladatunk, ha valakit megölsz, attól nem leszel hős, csupán egy túlélő. A játék egy menedékhelyen veszi kezdetét, különböző elemeket véletlenszerűen találunk a környéken, ahogyan a civilek csoportja is random módon épül fel nemekre, készségekre és egyéb tulajdonságokra tekintettel.

A 2D-s oldalnézetes alkotásról ebben a hírünkben írtunk bővebben. Jó hír, hogy a lengyelek hamarosan elkészülnek vele: november 14-én vethetjük bele magukat a háború borzalmaiba 19,99 dollár beugró fejében. A platformok: PC, Mac és Linux.

9.
9.
Chrome1986
Dehogynem Norbaa, csak előbb hagyják a kiadónál, hogy mindenki lewarezolja, akinek PC-je van. Aztán amikor pénzt is keresnének, jön majd konzolokra is :)
8.
8.
Norbaa
És EZZZZZZZZZZZZZ nem jön konzolra? hát kösz...
7.
7.
The_Edge
Ez egy nagyon élvezetes játék lesz, mert indie. Végre egy játék, ami a háború borzalmairól szól, ráadásul a mainstream formákat felbontva nem a katonák, hanem a civilek lesznek a főszereplők. Alig várom, hogy mindenkinek a szemébeköphessem, hogy mennyivel felsőbbrendű vagyok, hogy ilyen elgondolkodtató és mély játékokkal játszok, és nem az agyatlan lövöldékkel. Ha nem szereted az indie játékokat, te is csak egy szar CoD buzi vagy.
Az ehhez hasonló 2D-s játékok eddig mindig tökéletesek voltak, és nem fulladtak unalomba a játék felénél. Ráadásul a 2D mutatja, hogy a fejlesztők visszatérnek a videojátékok gyökereihez, ezzel igazán komolyan véve a videojáték ipart. mások ezt hipsternek neveznék, de én meg ezeket az embereket CoD buziknak hívom.
INDIE!!!!
6.
6.
logic5
kötelező darab lesz úgy látom..
4.
4.
markoci555
Jó zenék vannak a videók alatt, mármint úgy értelmezve, hogy nem b*ssza el a hangulatot, hanem még hozzá is ad. És már az is nagy pozitívum, hogy nem egy újabb zombis cucc.
3.
3.
fiucsavar
oldalnézetes dayz ergó. tetszik az 5let
2.
2.
RayErizo
Oké ez szép és jó. DE HOL VAN A GYÖNGYHAJÚ LÁNY??? :@@
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...