Ed Zarick nem tud leállni, itt az Xbook Duo

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Ed Zarick az Xbook One és a PlayBook 4 befejezése után sem hagyott fel a kísérletezéssel, ezúttal az előző és az új generációs Xboxot csomagolta egybe, hogy aztán egyetlen laptopot csináljon belőlük.

Ed Zarick neve ismerős lehet már a számotokra, elvégre több munkájáról, így az Xbook One-ról és a PlayBook 4-ről is írtunk a GK-n, akinek viszont ezek kimaradtak volna, gyorsan összefoglaljuk a tevékenységét: az úriembernek az a mániája, hogy a játékkonzolokból hordozható változatot, gyakorlatilag laptopot csináljon.

Persze most, hogy elfogytak a feldolgozható konzolok, aggódtunk picit Zarickért, ő viszont feltalálta magát: most éppen az Xbook Duón dolgozik, ami tulajdonképpen egy Xbox One és egy Xbox 360 egyetlen laptopban. A felállás a szokásos: a gép egyedi tervezésű, 3D-nyomtatóval készített házat kapott, a képernyője pedig egy full HD-s Vizio LED LCD, de HDMI-kábellel más megjelenítőkre is kiköthetjük a cuccot.

A játékosok egy kapcsolóval válthatnak az Xbox 360-as és az Xbox One-os hardver között, az egyik oldalon az előbbi, a másik oldalon az utóbbi lemezmeghajtója található, és mindkét gép gombjai helyet kaptak a rendszer tetején. Az Xbox 360-hoz egyébként az Xbox 360-as, az Xbox One-hoz az Xbox One-os kontrollerre lesz szükség.

A hír szépséghibája, hogy Zarick az Xbook Duót csak koncepciónak szánta, a korábbi próbálkozásaival ellentétben ezt nem gyártja le senkinek.

5.
5.
biohazard rex
Miért nem vette még egyik hardware gyártó sem magához ezt a zsenit? o.O
4.
4.
Pizza74
Valami hordozható tápegység nincs? Így továbbra sincs értelme. Oké, ügyes, de miért is jó ez?
3.
3.
PaulBlake
Srác valami elképesztő :) Le a kalappal :)
2.
2.
gorgo
szép nagy táska ,de ügyes a srác!
1.
1.
anarchoid
fabol vaskarika, de mondjuk csinalna 1 kontrollerbe beepitette x360-at , na az erdekes lenne ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...