Végre építhetünk medencét a The Sims 4-ben

Sokan hiányolták a megjelenéskor, mások pedig egyenesen követelték a medencéket a The Sims 4-ben. Az EA engedett a népharagnak és megérkezett medence-patch a játékhoz.

Sokak meglepetésére az alapfunkciónak számító medence építés hiányzott a The Sims 4-ből, de az EA elejét vette közfelháborodásnak és biztosították a rajongókat, hogy ingyenes frissítés formájában pótolják a dolgot.

Nos, nem kell tovább várni, elvileg már élesedett a javítás. A medencéknek meghatározhatjuk a mélységét és építhetjük őket akár a tetőre is. A javítással együtt új fürdőruha-kollekciót is kaptak a játékosok, így most már tényleg semmi akadálya egy jó kis medence partynak. Alább trailer is van a csomagról.

 

Tesztünket erre találhatjátok a játékról. (SPOILER: mi is hiányoltuk a medencéket.)

Ezek is érdekelhetnek

9.
aRkye
Egy kicsit elgondolkodtató ez az utolsó rész. A lányom még nem kérte, de ha sor kerül rá, el kell gondolkodni azon, hogy egy nagyon félkésznek tűnő játékért megéri e pénzt kiadni.
7.
Extol
Nekem ennyi gondom lenne csak hogy nincs medence a háznál vaze
6.
north
#5: Aránylag a grafikával nincs úgy bajom, valahogy illik is ez a "rajzfilm" szerű látvány a játékhoz. Nem is tudnám elképzelni egy Unreal engine-el :D Mondjuk érdekes lenne! xD
Na de az ördög a részletekben rejlik, ami hát lássuk be hiányzik a játékból, van benne egy két kreatív ötlet hála a Maxisnak de ezen felül semmi Ismét kaptunk egy rollbacket. Arra leszek még kíváncsi a jövőben, hogy újra ugyan azokat a kiegeket fogják kiadni más sorrendben és köntösben? Mert ha igen akkor remélem megjön azoknak az esze akik eddig megvették a sorozatot, hogy negyedszerre ne "feedeljék az EA-t" :D Tehát ne tömjék a zsebüket Mert eddig csak a "Torr***-t" érdemli meg a játék! :)
Aki eddig nem tette meg próbálja ki kb. 1 nap alatt ki bohóckodja magát vele az ember plusz ha nagyon maximalista kb. 1hét alatt ki is maxolhatja ha sokat ül rajta.
nagyon unalmas időkre rövid elfoglaltságot nyújthat.
5.
drat576
#3: Nézd már meg hogy néz ki a játék többi része, ahhoz ez pont passzol, és egy kenyérpirítón is elfut.
3.
north
Most oké hogy kielégítik a nép akaratát, de mi ez a tessék lássék munka!!!???
Beleugranak a medencébe addig oké, de hol marad a víz fizikája, Hullámzás...stb? ráhúztak egy fos fodrozódás effektet ami nem több egy animációnál és kezét csókolom. Komolyan ilyen alap dolgokon hasal el a játék...EA plíííz -,-"
New DLC: Reallistic Water physics
2.
kekesi
Szuper, de ettől még egy teljesen lebutított vacak marad a játék. A 2-vel és a 3-mal többszáz órát játszottam, de ezt nem fogom megvenni/kipróbálni sem. 2 remek újítás volt a 3. részbe, a szabadon bejárható város és a tárgyak testreszabása. Erre az EA mit csinál? Hát persze kiveszi mindkettöt. Az pedig, hogy autónk sem lehet szánalmas. Egyre lejebb süllyed a széria, a 3 még okés volt, de a kiegészítői már vackok lettek, ezért vártam a 4-et, hátha újra egyenesbe jön a Sims, de EA bácsi eb*szta megint.
1.
giga321
Sims 5-ben meg már külön patch lesz a házakra meg magukra a Simekre is nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...