Végre építhetünk medencét a The Sims 4-ben

Link másolása
Sokan hiányolták a megjelenéskor, mások pedig egyenesen követelték a medencéket a The Sims 4-ben. Az EA engedett a népharagnak és megérkezett medence-patch a játékhoz.

Sokak meglepetésére az alapfunkciónak számító medence építés hiányzott a The Sims 4-ből, de az EA elejét vette közfelháborodásnak és biztosították a rajongókat, hogy ingyenes frissítés formájában pótolják a dolgot.

Nos, nem kell tovább várni, elvileg már élesedett a javítás. A medencéknek meghatározhatjuk a mélységét és építhetjük őket akár a tetőre is. A javítással együtt új fürdőruha-kollekciót is kaptak a játékosok, így most már tényleg semmi akadálya egy jó kis medence partynak. Alább trailer is van a csomagról.

 

Tesztünket erre találhatjátok a játékról. (SPOILER: mi is hiányoltuk a medencéket.)

9.
9.
aRkye
Egy kicsit elgondolkodtató ez az utolsó rész. A lányom még nem kérte, de ha sor kerül rá, el kell gondolkodni azon, hogy egy nagyon félkésznek tűnő játékért megéri e pénzt kiadni.
7.
7.
Extol
Nekem ennyi gondom lenne csak hogy nincs medence a háznál vaze
6.
6.
north
#5: Aránylag a grafikával nincs úgy bajom, valahogy illik is ez a "rajzfilm" szerű látvány a játékhoz. Nem is tudnám elképzelni egy Unreal engine-el :D Mondjuk érdekes lenne! xD
Na de az ördög a részletekben rejlik, ami hát lássuk be hiányzik a játékból, van benne egy két kreatív ötlet hála a Maxisnak de ezen felül semmi Ismét kaptunk egy rollbacket. Arra leszek még kíváncsi a jövőben, hogy újra ugyan azokat a kiegeket fogják kiadni más sorrendben és köntösben? Mert ha igen akkor remélem megjön azoknak az esze akik eddig megvették a sorozatot, hogy negyedszerre ne "feedeljék az EA-t" :D Tehát ne tömjék a zsebüket Mert eddig csak a "Torr***-t" érdemli meg a játék! :)
Aki eddig nem tette meg próbálja ki kb. 1 nap alatt ki bohóckodja magát vele az ember plusz ha nagyon maximalista kb. 1hét alatt ki is maxolhatja ha sokat ül rajta.
nagyon unalmas időkre rövid elfoglaltságot nyújthat.
5.
5.
drat576
#3: Nézd már meg hogy néz ki a játék többi része, ahhoz ez pont passzol, és egy kenyérpirítón is elfut.
3.
3.
north
Most oké hogy kielégítik a nép akaratát, de mi ez a tessék lássék munka!!!???
Beleugranak a medencébe addig oké, de hol marad a víz fizikája, Hullámzás...stb? ráhúztak egy fos fodrozódás effektet ami nem több egy animációnál és kezét csókolom. Komolyan ilyen alap dolgokon hasal el a játék...EA plíííz -,-"
New DLC: Reallistic Water physics
2.
2.
kekesi
Szuper, de ettől még egy teljesen lebutított vacak marad a játék. A 2-vel és a 3-mal többszáz órát játszottam, de ezt nem fogom megvenni/kipróbálni sem. 2 remek újítás volt a 3. részbe, a szabadon bejárható város és a tárgyak testreszabása. Erre az EA mit csinál? Hát persze kiveszi mindkettöt. Az pedig, hogy autónk sem lehet szánalmas. Egyre lejebb süllyed a széria, a 3 még okés volt, de a kiegészítői már vackok lettek, ezért vártam a 4-et, hátha újra egyenesbe jön a Sims, de EA bácsi eb*szta megint.
1.
1.
giga321
Sims 5-ben meg már külön patch lesz a házakra meg magukra a Simekre is nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...