Bemutatkozik a Ghost in the Shell-FPS

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 24.
  • Videó
Link másolása
Tavaly már hallottunk híreket, hogy egy MMOFPS készül a Ghost in the Shell alapján, most végre mozgásban is megcsodálhatjuk a képességalapú lövöldözős címet, ráadásul nem is néz ki rosszul.

Tavaly februárban számoltunk be arról, hogy a Nexon online lövöldözős játékot készít a Ghost in the Shell alapján. A fejlesztést a NEOPLE végzi, s noha a megjelenést 2014-re ígérték, minden jel szerint még várnunk kell az anyagra.

Tézeusz paradoxonja felveti a kérdést, ha egy tárgy minden elemét legalább egyszer kicseréljük, vajon ugyanaz a tárgy marad-e? A Ghost in the Shell világában ez a kérdés az emberekkel kapcsolatban is felmerül.

A híres manga és anime alapján készülő Ghost in the Shell: First Connection egy képességalapú online FPS lesz. A játékmenet első ránézésre nem nagy durranás: kiborgok harcolnak a stratégiailag fontos forrásokért, ám a cyberpunk környezet és a változatos arzenál miatt mégis lehet benne potenciál.

A megjelenési dátum még nem ismert, a játék egyébként PC-re érkezik. Köszönjük, Shannaro!

18.
18.
Thor Vath
#14: #14: Nem cenzúra ez, hanem egy utalás a Stand Alone Complex sorozat Laughing Man részére, méghozzá elég szellemes, vigyorogtam is, amikor megláttam :)
Remélem, valamelyik konzolra is kijön, mert PC-t még Ghost In The Shell-ért sem vagyok hajlandó játékképessé fejleszteni, meg az íróasztalnál kuporogva játszani...
17.
17.
noir
Haat, a video nem nagy durranas. A GITS ennel sokkal tobbet erdemelne (mondjuk egy 50+ oras mindfuck-ot?), de az eselyt megkapja, mert mind a mozikat mind a sorozatot imadtam.

#10: A Kacago embert sok mindennek el lehet mondani, csak viccnek nem. :D
16.
16.
giga321
Kedvenc animém egyike. Megunhatatlan, örökzöld, velős. Imádom a mai napig a filmeket és a sorozatokat is. El is van mentve minden ami ezzel kapcsolatos. OST is jó a mai napig. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Bár nekem az első évad jobban tetszett.


Játékról meg annyit, hogy a grafikával elégedett vagyok, de ahogy itt többen írták a GitS sose a hentelős akcióról szólt. Jó persze van benne ilyen is, de inkább nyomozás és a mindblow jellemző. Plussz félő, hogy pay2win lesz, mivel ez a cég általában ezt nyomatja.
15.
15.
Giga0509
Az egyetlen anime amit meguntam és félbehagytam.De nem volt olyan rossz,ezt meg feltétlen kipróbálom.
14.
14.
ArrowCross
Ez a cenzúra remélem csak a videóban van jelen és játékban már nyoma sem lesz.
13.
13.
pszihoapu
tiszta ghost recon-phantoms lesz ez sztem, ami nem baj, csak nem kene beleeroltetni a GITS-et, mert az a daralasnal sokkal tobbrol szolt mindig.
10.
10.
Azért remélem az a pont jelző nagy otromba smiley szerű karika csak a trailerben akart benne lenni :D
8.
8.
Pharaoh
4#: +1 Imádom a sorozatot (és a filmeket is)! Attól függetlenül ez nem egy rossz koncepció, szép grafikai megjelenítés, a látványvilág sem rossz, élvezetes extrákkal teletűzdelt felszerelés, pörgős játékmenet, talán a Deus Ex-hez áll a legközelebb, online stílusban és a Gits világával megvalósítva! Viszont amit sajnálok, az a csavaros, kusza történetvezetés, a nyomozás, a single rész (én nem multizok) és maga a lélek (a "Ghost" :P , hogy egy kis képzavarral élve, a témánál maradjak) ami a sorozatot is kiemelte a középszerűség anime-áradatából!
6.
6.
Dízel
#4: +1
Nem a játékkal van baj, bár tényleg nem nagy durranás, millió ilyen van már, hanem hogy a címből akarnak több pénzt kisajtolni. Ha egy ladárá ráraksz egy bmw logot attól az még lada lesz.
5.
5.
Shannaro
#4: Nem vagy egyedül. Habár ha csak a harcjeleneteket veszed figyelembe, kizársz minden egyebet, akkor nem áll olyan távol a kettő egymástól. Viszont így pont GitS lelkét vesszük el.

Szerintem mégsem lesz ez egy rossz játék. Én biztos adok neki egy esélyt.
4.
4.
Sun9us
Csak szerintem nem illik a GitS-hez ez a játék? Alapvetően a GitS egy lassú, nyomozós kusza történet, ami az elején rád zúdít egy csomó információt amit persze képtelenség követni, majd a végén összeáll az egész. Aztán pedig jön az aztaqurvaésténylegerrenemgondoltam érzés. Az akció jelenetek, pedig jó ha a 10%-át teszik ki a sorozatnak. Erre, pedig nem igazán lehet egy FPS henteldét ráhúzni.
3.
3.
bema695
Ahhoz képest, hogy egy már létező franchiset meglovagoló ftp-fps, nem is néz ki olyan undorítóan.
2.
2.
Extol
1.
1.
Ecneb
Imádtam a sorozatot és a filmeket, várós cím részemről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...