A War Front egyik hőse

  • Írta: fojesz
  • 2006. április 1.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett az alternatív második világháborút bemutató War Front egyik hősének teljes jellemzése némi illusztrációval.
Megérkezett az alternatív második világháborút bemutató War Front egyik hősének teljes jellemzése némi illusztrációval. A magyar illetőségű Digital Reality egyik csatája, szereplője sem támaszkodik komolyan megtörtént eseményekre, a történelemhűség e játéknál is háttérbe szorul: Hitlert már a háború első napjaiban meggyilkolják s tőlünk függ a világégés végső kimenetele. Lássuk az első főszereplő jellemzését:

Roland Hellmann
Született október 12-én 1921-ben Németországban.

Roland Hellmann - magas rangjelzésű katonai tiszt - rögtön büszke harcosa lett Németországnak, miután elhagyta az akadémiát. Igazi áldás volt ő a német hadsereg , s ugyanolyan átok parancsnokai számára. Hellmann a katonai akadémia egyik legvitatkozósabb természetű embere, keményfejű vezető és diák. Makacs fiatalként mindenhez van kommentárja, mindenbe beleszól, ám tehetségének köszönhetően felettesei szinte irigykednek rá - vezetőstílusa egészen eltér egy átlagos Wehrmacht tiszt természetétől.Egyetlen mentora és barátja felettesei közül Hardt tábornok, ki sokáig az európai fronton harcolt. A rengeteg csatározás után teljesen kiábrándult a náci eszmékből, ebből kifolyólag egy lázadó csapatot akar összeszedni, s végül ez készteti hősünket választásra: vagy a hazája és barátai, vagy a náci elkötelezettség.
Speciális fegyvere: "Modified 3-barrel Panzerfaust". Demolition (pusztítás) képességével fegyverével be tudja célozni a járművek egy-egy fontosabb gyengepontját. Bravery skilljének (bátorság) köszönhetően harminc másodpercig extra páncélpontokat gyűjt - a skill 5 percenként használható. Stamina (állóképesség): minden tulajdonsága megnő bizonyos pontszámmal. Az Ordnance (ágyú) képesség használatával Hellmann és az aurájában álló katonák pontosabban lőnek és jobban céloznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...