Grim Fandango Remastered trailer és megjelenés

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Double Fine közreműködésével készülő Tim Schafer-klasszikus, a Grim Fandango újrája. Ezen kívül egy új előzetesnek is örülhetünk.

A PlayStation Experience-en hivatalos megjelenési dátumot kapott a PlayStation 4-re, PC-re, PlayStation Vitára, Mac-re és Linux-ra is visszatérő Grim Fandango Remastered. A Double Fine fejlesztésében készülő újrakiadás január 26-án jelenik meg.

7.
7.
suresz
oh, bár kijönne ps3-ra
5.
5.
tommy93
4.
4.
simon 555
Egyébként ez mellett jön a Broken Age is PS4-re, egyben a 2 fejezet, valamikor jövő év elején a PC-s 2. fejezettel együtt.
1.
1.
Gorrister
Hát őszintén megmondom én egy Monkey Island 1-2 szintű újrakiadásra vártam. Tök jó, hogy kijön megint mert így bepótolhatják azok akiknek kimaradt, de én ezt kihagyom mert nem látok benne túl sok pluszt az eredetihez képest ami itt figyel a polcomon.
Amúgy egy lelkes modder megoldotta hogy egérrel klasszikus point & click irányítással is játszható legyen a játék. Próbáltam, kisebb hibákat leszámítva egész jól működött, de a lényeg, hogy Schaffernek is megtetszett a dolog és felvette a kapcsolatot az illetővel, úgyhogy a PC-s verzióban szinte biztos, hogy benne lesz az egeres irányítás lehetősége is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...