Grim Fandango PC, PS4, Vita

Lucas bácsi nemcsak a Star Wars-hoz ért: ennek eredménye a Grim Fandango!
Típus: Kalandjáték

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

E3 2018: Double Fine-játékok jönnek Switchre

Az E3 Coliseum adásában jelentette be a Double Fine, hogy két sikerjátékuk, a felújított Grim Fandango és a Broken Age is ellátogat majd a Nintendo aktuális masinájára, a Switchre.

Ingyenesen tölthető a Grim Fandango Remastered

Elindult a GOG téli akciósorozata, amit egy ingyenes játékkal ünnepelnek a lengyelek. Ezúttal a Grim Fandango Remastered érhető el fizetés nélkül, azonban nem árt sietni, az akció csak rövid ideig él!

Most a mobilosokat vette célba a Humble Bundle

Újabb Humble Mobile Bundle-re nevezhetünk be, 62 dollár értékben, nyolc játékot szerezhetünk be nagyon olcsón, ha élünk a lehetőséggel. Kár, hogy az akció továbbra is csak az androidosoknak szól.

Ezeket a címeket kapják a Humble Monthly előfizetői

Pár hónappal ezelőtt a Humble Bundle is elindította a saját szolgáltatását, melyben a PS Plushoz és a Games with Goldhoz hasonlóan havonta kapnak "ingyen játékokat" az előfizetők. Már elérhető a januári kínálat.

Frissítve: Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

Noha a Microsoft már jó előre bejelentette, hogy milyen ajándékokkal kedveskedik januárban az Xbox Live Gold-előfizetői számára, a Sony még mindig adós a PlayStation Plus ingyen játékaival.

Íme, a Grim Fandango Remastered játék nyertesei!

Nyereményjátékunkban két Grim Fandango Remastered letöltőkódot sorsoltunk ki, méghozzá a PSN-es változathoz. Három kérdésre kellett jól felelni, a helyes válaszokat adók között gépi úton sorsoltunk.

Grim Fandango Remastered teszt

Manny Calavera a túlvilág turisztikai ügynökeként az éppen eltávozottak lelkeinek szervez utakat a Kilencedik Alvilágba. Aztán felbukkan egy titokzatos kuncsaft, egy hölgy, s teljesen felborul Manny korábbi nyugodt élete.

Launch traileren a Grim Fandango Remastered

A számítógépeket ma, a PlayStation Networköt pedig holnap veszi be a Grim Fandango felújított változata. A megjelenés apropóján befutott a játék launch trailere is, csekkoljátok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kezdenek felpörögni az események a játékmegjelenések frontján is, a héten érkezik meg többek között a 2015-ös év első komolyabb AAA-címe. Persze annak is akad egy-két finomság, aki nem szereti a zombikat.