Európába jön a Black Desert Online

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 8.
  • Videó
Link másolása
A múlt héten még irigykedtünk a koreaiakra, most azonban bizonyossá vált: lesz nyugati verzió a káprázatosan kinéző Black Desert Online-ból. Befutottak az első konkrét részletek a Pearl Abyss MMORPG-jéről.

Oké, a látványtól lehidaltunk, ez tény. De mi a helyzet az MMO főbb jellemzőivel? Lesznek mountok (lovak), gondozhatjuk a termőföldjeinket, vadászhatunk, bőröket adhatunk el, főzhetünk, páncélokat/fegyvereket készíthetünk, bányászhatunk és alkímiával foglalatoskodhatunk. A tengereket is meghódíthatjuk egy hajó fedélzetén, halászhatunk is kedvünkre és a tengeri csatákról sem kell lemondanunk.


Ha netán visszavonulnánk egy időre a harcoktól, azt megtehetjük a saját, csinosítható házunkban. Lesznek petek, interakciókban léphetünk az NPC-kkel, lophatunk tőlük, stb. A napszakok és az időjárás dinamikusan változnak, a házak külseje és a karakterek ruhája átázik egy kiadós eső után, Nem lesznek zónák, a világ összefüggő egészet alkot, így aztán nem lesz teleportálás és az instákról is lemondhatunk.


Az európai verzió 2016 folyamán érkezik. A Black Desert Online-ról bővebben itt olvashatsz. Köszi, ArrowCross!

7.
7.
Csengery
A hivatalos magyar rajongói közösséget az alábbi címen érhetitek el ahol mindig a legfrissebb infók várnak!

https://www.facebook.com/BlackDesertHungary/
6.
6.
eszem
Ez mind szép és jó, de grind grind grind... Mint a legtöbb keleti mmo rákfenéje :/
5.
5.
Scoo
#1: Jaja, PS4-en én is játszanék vele.
Amúgy meg 2016 az borzalmasan messze van még.
3.
3.
Stranger
"Nem lesznek zónák, a világ összefüggő egészet alkot, így aztán nem lesz teleportálás és az instákról is lemondhatunk."
Hogy mióta várok egy ilyen MMO-ra... kár, hogy ennek a sötét színvilága egyáltalán nem jön be.
2.
2.
siedrenn
A legnagyobb baj, legalábbis az én véleményem szerint, az, az ilyen keleti online játékokkal, hogy van alapvetően egy rendkívül jól kidolgozott világ. Aztán hatalmas késésekkel megérkeznek ide nyugatra. A fizetős modell nem jön be nekik, azért elmennek ingyenes irányba. És a gond itt kezdődik, mert az item shopokat telepakolják mindenféle idióta kosztümökkel, amiknek semmi köze nincsen a játék világához (napszemüveg, strandpapucs, diáklányruci, bejárónő ruci, fürdőgatya, bikini etc.). Ez véleményem szerint elpusztítja a játék eredetileg jól felépített világát. Nagyon jó példa erre a Vindictus, a Tera, az Aion. Ellenpélda a nyugati mmo-k terén a SWTOR, Age of Conan.
Hogy a játékról is szóljak. Az rendkívül jól néz ki, ígéretesnek látszik. Viszont sokára fog jönni, és szerintem ezt is utol fogja érni a fenti folyamat.
1.
1.
Raam989
Igazán kiadhatnák Ps4-re is az ilyen játékokat, ott szívesen tennék velük egy próbát...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...